Salon Sporları Hamlesi

Diyarbakırspor yönetimi, Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek futbol takımının yanı sıra diğer branşlarda da mücadele etme kararı aldı. Yeşil-Kırmızılı kulüp,voleybol,karate,atıcılık,kickboks,atletizm,tekvando ve çim hokeyi gibi branşlarda faaliyet gösterecek.

Salon Sporları Hamlesi

Diyarbakırspor, futboldan sonra 8 branşta daha faaliyet gösterme kararı aldı.

Kulüp Başkanı Siyabend Aydın, çeşitli branşlarda faaliyet gösteren sporcu ve antrenörlerle bir araya gelerek protokol imzaladı.

Faaliyet gösterdikleri branşlarda milli sporcular  yetiştiren ve gönüllüğe esas olarak görev  yapacak olan antrenör ve çalıştırıcıları ile bir araya gelen Başkan Aydın, “bundan sonraki süreçlerde sporculara her türlü desteği vereceğini, sporun her branşında Diyarbakırspor kulübünün söz hakkı sahibi olacağını ve Türkiye'de, hatta dünyada başarılı sporcular yetiştireceklerini ifade etti.

Diyarbakırspor’un futbol değil spor kulübü olduğunu belirten Aydın,” Diyarbakırspor’un lokomotif branşı elbette futboldur. Futbolda hedefimiz öncelikle 3.Lig’e yükselmektir. Ancak diğer branşlarda da var olmak istiyoruz. 8 branşta  mücadele eden  Diyarbakırlı genç  başarılı ve yetenekli  milli takımlarda bizleri temsil eden milli sporcular ve antrenörleriyle bir araya gelerek protokol imzaladık. Bazı branşlardaki antrenörlerin gönüllü olarak hizmet etmek istediklerini dile getirmeleri bizi ayrıca mutlu etti.Diyarbakırspor kulübü olarak yolun başındayız.Hep birlikte daha iyi işler başaracağımıza inancım tamdır .Elbirliği ile mücadele ederek Diyarbakırspor’u hak ettiği şekilde spor kulübü haline getireceğiz” dedi.

“Amacımız Gençlere Sahip Çıkmak”

Aydın,  “Ben  genç bir başkan olarak gözüksem de  amatör branşlar olan özellik ile salon sporlarına uzak değilim.Bu konuda hassasiyetim  çok büyük . Ayrı ayrı  branşlarda mücadele eden  Diyarbakırlı genç ve Milli gurularımız elleri tutarak ve yanlarında olmaktan büyük bir onur  duyuyoruz. Tabi ki şampiyonluklar başarıların yanı sıra bu gençlere sahiplenmenin de bir sevabı vardır. Bunu da yönetim kurulu üyemiz ve aynı zamanda  Salon Sporları koordinatörümüz  Fatih  Hillez Hocama ifade etmiştim  biz  bu kulübü aldığımız zaman hedefimiz söylemiştik tüm branşlarda hizmet edeceğiz. Özellik ile Amatör branşlarda ki Milli sporcularımıza maddi ve manevi  olarak destek olamaya devam edeceğiz. Olimpiyat , Dünya , Avrupa Ve Türkiye Şampiyonlukları  kazanarak kendilerini  kanıtlayan, yetenekli  ve Başarılı olan  Milli sporcu kardeşlerimin hayallerini, Planlarını, isteklerini, heyecanları  görüyor biliyor ve hissediyorum. Onun için de şehrimize geri dönerek  Diyarbakırspor kulübümüzün başına geldik. Kulübümüz ve şehrimizin hak ettiği yere getirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın elimizi taşın altına koyduk hep birlikte bir yerlere getireceğiz. “dedi

“Milli sporcularımız Başarıları ile Diyarbakırspor ismini Dünya ve Avrupa da  duyurur”

Diyarbakır Türkiye’nin en önemli  ve  bölgenin en büyük  şehrinin kulübüyüz  Diyarbakırspor kulübünde  sadece futboldan ibaret değil  söz etmiştim  biz spor kulübüz  baktığınız zaman Dünya devi Barcelona spor kulübünün de  Bu branşlarda başarıları  var  8 branşta mücadele ederek daha çok genişleriz daha çok  gencimize ulaşarak destek oluruz bir gencimizin elinden tutarak destek olduğumuz düşünürsek onu belki de kötü alışkanlıklardan Terörden, Uyuşturucudan, Hırsızlıktan, Madde bağımlığından uzak tutmuş  oluruz  o zamanda ne mutlu bizlere ne mutlu bana  Diyarbakır sporumuz yalnız değil biz buradayız.Bu branşlarımda mücadele veren ve kendi alanlarında başarıdan başarılara koşarak kendilerini kanıtlayan Milli sporcu kardeşlerimiz ve siz değerli  Hocalarımız ile Dünyada, Avrupa da başarılarından dolayı hem Diyarbakır kentimizi  hem de Diyarbakırspor kulübümüz ismini duyurarak bizleri gururlandırdılar.

Başkan Aydın’dan  Vali Karaloğluna Teşekkür

Diyarbakırspor kulübümüz  başına geldiğimiz bu güne kadar her zaman manevi  ve her konuda desteklerini esirgemeyen özellikle  spor tesisleri  oluşumunda ve spor alt yapısında ne gerekiyorsa yapmak için bizlere destek olma hazır olduğunun ifade eden  Başta Diyarbakır Valimiz Münir Karaloğlu’na,  Spordan sorumlu Vali Yardımcımız Ömer  Coşkun’a  ve Diyarbakır Gençlik ve spor  il Müdürü  Nuammer  Uslu ya  sonsuz Teşekkür eder saygılarımı sunarım. “dedi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER