ŞAMPİYON LAR BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Diyarbakır 1. Amatör kümede Ligi 1. sırada bitirerek şampiyon olan Yenişehir Belediyespor takımı oyuncuları belediye Eş Başkanlarını ziyaret etti.

ŞAMPİYON LAR BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ
 Diyarbakır 1. Amatör kümede Ligi 1. sırada bitirerek şampiyon olan Yenişehir Belediyespor takımı oyuncuları belediye Eş Başkanlarını ziyaret etti.

Ziyarette başarılı sporculara altın hediye edildi. Diyarbakır Amatör 1. Lig’inde rakibi 1903 Kartalspor’a 4-0 net skorla galip gelerek şampiyonluğunu ilan eden Yenişehir Belediyespor takım oyuncuları ve yöneticiler şampiyonluk sevinçlerini paylaşmak için Yenişehir Belediyesi Eş Başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş’ı hizmet binasında ziyaret etti.

Belediye Eş Başkanlarını ziyarete giden başarılı oyuncular Eş Başkanlar ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.Karşılamada Eş Başkanlar tarafından oyunculara ligde göstermiş oldukları başarılardan dolayı altın hediye edildi.

Belediye Eş Başkanı Ülkü Baytaş ziyarete ilişkin konuşmasında” Diyarbakır 1. Amatör Ligi’nde şampiyon olan takım oyuncularını tebrik ederek ,sporcuların elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek,sporda amaçlarının kazanmak yada kaybetmek değil, yaşamsal bir kültüre dönüştürmek olduğunu söyledi.

Spor anlayışlarının daha çok geleceği hazırlama temelinde olduğunu söyleyen Kurbanoğlu ise, spora yalnızca bir müsabaka ya da sert bir rekabet gözüyle bakmıyoruz.Amacımız gelecekte daha iyi yerlerde görebileceğimiz sporcuların yetiştirilmesidir.Bu bağlamda gençlerimizin imza atmış oldukları bu büyük başarıyla üzerlerine düşen görevi hakkıyla yerine getirdiklerini düşünüyoruz” dedi.

Hedef Süper Amatör Ligine yükselmek

Yenişehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Süleyman Şenci, bu yolda desteklerini esirgemeyen Eş Başkanlara teşekkürlerini ileterek”1. Amatör kümede genç bir takımla mücadele etmeye başladık.Kısıtlı imkanlara rağmen genç bir kadroyla şampiyon olarak sezonu tamamladık.Hedefimiz spor camiasına yeni oyuncular yetiştirip Süper Amatör Liginde başarılarımıza başarı katmaktır” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 23:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER