Şampiyon'da Kongre Ertelendi

Sezonu şampiyon tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da bugün yapılması planlanan kongre yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle ertelendi.

Şampiyon'da Kongre Ertelendi

ŞAMPİYONDA SÜRPRİZ ERTELEME

Büyükşehir’in dün yapılması gereken kongresi sürpriz bir şekilde yönetim tarafından gelecek haftaya ertelendi. Yönetim, ani değişikliğin nedenini kongre hazırlıklarının tamamlanmamasına bağladı.

SMS YOLUYLA BİLGİLENDİRME

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da tüm gözlerin çevrildiği olağanüstü genel kurul son anda ertelendi. Büyükşehir Belediyesi Burhan Karadeniz Cep Sineması’nda yapılması gereken kongreye saatler kala kulüp tarafından SMS ve e-posta yoluyla üyelere bildirilen mesajlarla kongrenin yönetim tarafından alınan kararla 20 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00’da yapılmak üzere ertelendiği bilgisi geçildi. Bu karar üyelerde şaşkınlık yaratırken, yönetim erteleme kararının kongre hazırlıklarının tamamlanmamasından kaynaklandığını bildirdi.

GÖRÜŞ AYRILIKLARI MI VAR?

Kulislere sızan bilgilere göre tüzük değişikliği, yönetime girecek isimler, kulübün adı ve renklerinin değiştirilmesi konusunda görüş ayrılıkları yaşandığı için bu karar bir hafta daha zaman kazanmak için alındı. Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul ise erteleme kararının rutin bir işlem olduğunu belirterek, ”Bu gibi kararlar her kulüpte oluyor. Kulüpte her hangi bir sıkıntı veya anlaşmazlık kesinlikle yoktur. Bir hafta sonra çok daha güçlü ve hazır şekilde kongremizi yapacağız.” dedi.

 

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2013, 01:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Bars
Mustafa Bars - 11 yıl Önce

alla alla neden ki?nasılsa tabanınız herşeyi belirlemedi mi? neden ertelettiniz?

SIRADAKİ HABER