Şampiyonluğa Bir Adım Daha

Diyarbekirspor’un Türkiye’nin en uzak deplasmanında Edirnespor’u 1-0 yenerek son 5 haftaya lider girmesi yıllardır şampiyonluğa hasret olan Diyarbakır’da derin heyecan yarattı. Maçın ardında takımda bayram havası yaşanırken,zorlu virajın kayıpsız geçilmesi kentin şampiyonluğa dair inancını artırdı.

Şampiyonluğa Bir Adım Daha

 

 Misli.Com 3.Lig 1.Grup lideri Diyarbekirspor, şampiyonluk yarışında önemli bir engeli daha aştı. Kritik Edirne deplasmanından 3 puanla dönen Yeşil-Kırmızılı takım puanını 57’ye yükselterek son 5 haftaya avantajlı girdi.

Çekişmeli geçen maçın ilk 45 dakikası 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıda tüm riskleri alarak rakip kalede etkili olan Diyarbekirspor, 66.dakikada kaptan Mehmet Fuat Gölbaşı’nın kaydettiği golle hayati önem taşıyan 3 puana uzandı.

Bu sezon deplasmanda yenilgi almayan Diyarbekirspor, 12 maçta 8 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederek 28 puan topladı.

Takipçileri de Kazandı

Diyarbekirspor’un takipçilerinden Bucaspor 1928, deplasmanda Kızılcabölükspor’u 3-2 yenerek puanını 55’e çıkarırken,evinde Manisaspor’u 4-0 yenen Yeşilyurt Belediyespor ise puanını 49’a yükeltti.

8 Nisan Perşembe günü Diyarbekirspor-Antalya Kemerspor ve Bucaspor 1928-Malatya Yeşilyurt Belediyespor müsabakaları oynanacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER