ŞAMPİYONLUK HEDEFİNE KİLİTLENMEN GEREKİRKEN BU KÜÇÜK HESAPLAR NİYE

Yaklaşık bir aydır Amedspor Yönetimi ile Diyarbekirspor arasında hiçte yakışık kalmayan Tesis krizi adı altında bazı olaylar yaşanıyor.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİNE KİLİTLENMEN GEREKİRKEN BU KÜÇÜK HESAPLAR NİYE
 ŞAMPİYONLUK HEDEFİNE KİLİTLENMEN GEREKİRKEN BU KÜÇÜK HESAPLAR NİYE…  

Yaklaşık bir aydır Amedspor Yönetimi ile  Diyarbekirspor arasında hiçte yakışık kalmayan Tesis krizi adı altında bazı olaylar yaşanıyor. Amedspor yönetimi kendisi de kiracı olduğu bir tesisten mal sahibi gibi kira talep etmesi ve bunun karşılığında yaptırımlar uygulaması maalesef kentin iki takımının Play-Off ve şampiyonluk hedeflerine gid  erken anlamsız küçük hesaplar içerisine sokmuştur. 
En son oynanan Diyarbekirspor-Sultanbeyli maçında Stad personelinin çekilmesi, Muhasebe ve Güvenlik odalarının kilitlenmesi ve misafir takım soyunma odasının sıcak suyunun kesilmesi ve bunun karşılığında TFF tarafından Diyarbakırsporun disipline sevk edilmesi skandal boyutlarındadır. 27 Yıllık bir geçmişe sahip Amedspor Kulübü ile Diyarbakırspor sonra Diyarbekirspor çok iyi ilişkiler içerisinde olmuşken son yapılanlar hele ki bu süreçte taraftarlar ve camialar arasında duygusal bir kopuşa sebep olmaktadır. Buna kimsenin hakkı ve cüreti olamaz. Sizler bu kulüplerde gelip geçicisiniz kurumlar kalıcıdır.    

TESİS GENÇLİK SPOR BAKANLIĞININ PROTOKOL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİYLE AMA
AMEDSPOR YÖNETİMİ MAL SAHİBİYMİŞ GİBİ DAVRANIYOR

İşin ilginç tarafı Maçların oynandığı tesis Gençlik Spor Bakanlığına ait ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesiyle yapılan 11.10.2014 tarihli protokolle 10 yıllığına bedelsiz Belediyenin hizmetine verilmiştir ve  Amedspor’da  bu tesisten ücretsiz faydalanıyor. Sözleşmenin 5. Maddesinde 3. Şahıslara akdedebilir ancak ortak kullanım hakkını veremez maddesi vardır. 
Bu sebeple velev ki bu tesis size ait olsa bile bu süreçte bu tür çekişmeler hem Amedspora hem Diyarbekirspora zarar vermekte. Rakiplerle uğraşmanız gerekirken kalkıp bu tür olaylara girmek yarın sizlere olumsuz yansıyacaktır. Bırakında taraftarlar, camialar takımlarının başarılı olması için uğraşsın. Diyarbekirspor Kulüp Başkanı defalarca Amedsporu İstanbul’da misafir ederken, Amedspor eski yönetimleri Diyarbekirspor kulübü ile çok iyi ilişkiler içindeyken bu tutum her iki kulübümüze zarardan başka bir şey getirmez. 

Bizler takımlarımızın şampiyonluğa odaklanmasını, taraftarların el birliği ile her iki takıma destek vererek başarı elde etmesini bekliyoruz. 
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER