Şampiyonluk Piyasayı Arttırdı

Büyükşehir ve Y.Diyarbakırspor’un (Diyarbakırspor F.K) şampiyon olması,bu iki takımda forma giyen futbolcularını transfer piyasasındaki talepleri ve değeri de yükseltti.Büyükşehir’de fazla forma şansı bulamayanlara bile teklif var,Y.Diyarbakırspor’lular ise BAL’da iddialı ekiplerin kıskacında.

Şampiyonluk Piyasayı Arttırdı

Büyükşehir ve Y.Diyarbakırspor’un (Diyarbakırspor F.K)  şampiyon olması,bu iki takımda forma giyen futbolcularını transfer piyasasındaki talepleri ve değeri de yükseltti.Büyükşehir’de  fazla forma şansı bulamayanlara bile teklif var,Y.Diyarbakırspor’lular ise BAL’da iddialı ekiplerin kıskacında.

ŞAMPİYONLUK PİYASA ARTIRDI

Spor Toto 2.Lig’e çıkan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve 3.Lig’e yükselen Yeni Diyarbakırspor’un (Diyarbakırspor F.K)  şampiyon kadroları,diğer kulüplerin gözdesi haline geldi. Büyükşehir’de kadroya giremeyen isimlere bile teklifler geldiği öğrenilirken,ideal kadroda yer alan ve başarıda pay sahibi olan futbolculara 2.Lig ve 3.Lig’in iddialı ekiplerinin kancayı taktığı ifade ediliyor. Takımın en golcü ismi olan Emrah Metoğlu’nun yanı sıra kaptan Erhan,savunmanın istikrar abideleri  Kamil ve Samet,orta sahanın başarılı isimleri Ercüment ve Sercan ismi en çok geçen futbolcular olurken,diğer futbolculara da menajerler aracılığıyla teklifler geldiği belirtiliyor.

ÖZYAZANLAR’IN RAPORU BEKLENECEK

Büyükşehir’de kalacak ve gönderilecek futbolcularla ilgili karar 13 Mayıs’ta yapılacak kongreden sonra verilecek. İstanbul’a giden teknik direktör Turhan Özyazanlar’ın bu konuda henüz rapor vermediği belirtilirken,kongreden sonra masaya oturulacak olan deneyimli teknik adamın talebi doğrultusunda kalacak ve gönderilecek isimler netlik kazanacak.  Özyazanlar’ın dış transferde alınması gereken futbolcularla ilgili olarak da kongreden yönetime liste sunacağı kaydedildi.

YENİ DİYAR’DA HERKES GİDEBİLİR

Yeni Diyarbakırspor’u (Diyarbakırspor FK.)  3.Lig’e taşıyan kadrodaki futbolculara ise Bölgesel Amatör Lig’de iddialı kadro oluşturmak isteyen kulüplerden teklif yağdığı öğrenildi. Takımda tutulacağı açıklanan 4 ismin dışındaki diğer futbolcuların başka takımlarla anlaşmasına rıza gösterileceği kaydedildi. Amatör statüsü gereği profesyonel lige çıkan takımlardaki futbolcular serbest kaldığı için 31 Mayıs’tan sonra Y.Diyarbakırspor’la bağı kalmayacak futbolcular istedikleri kulübe imza atabilecek.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER