SANATÇI YILDIZHAN DİYARBEKİRSPOR MAÇINDA

Diyarbakırlı sanatçı İzzet Yıldızhan,Payasspor maçını izleyerek takıma destek verdi. Yıldızhan,kendisine ait olan “Diyarbekir Yoluna” türküsünü koro halinde seslendiren tribünlere giderek taraftarlarla bütünleşti. TRT Kurdi’ye özel açıklamalar yapan Yıldızhan,”Diyarbekirspor inşallah üst liglere yükselecek. Diyarbakır,sporda üst liglerde olmalı” dedi.

SANATÇI YILDIZHAN DİYARBEKİRSPOR MAÇINDA
 Tribünlerden Anlamlı Jest

Diyarbakırlı ses sanatçısı İzzet Yıldızhan,memleketi Diyarbakır’da 3.Lig 3.Grup’ta oynanan Diyarbekirspor-Payasspor karşılaşmasını izledi. Maçın ardında taraftarlar,İzzet Yıldızhan’la ünlenen “Diyarbekir Yoluna” türküsünü koro halinde seslendirerek Yıldızhan’ı tribünlere çağırdı. Kulüp başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu ve yöneticilerle beraber sahaya inerek tribünlerin önüne giden Yıldızhan,taraftarlarla beraber bu türküyü seslendirdi,duygusal anlar yaşadı.

“Bu Şehir Üst Liglerde Olmalı”

Yıldızhan,maçın ardında TRT Kurdi’ye özel açıklamalarda bulundu.Diyarbakır’ın sporda üst liglerde olması gerektiğini anlatan Yıldızhan,”Diyarbakır,bölgenin büyüğü ve ağabeyidir. Her alanda olduğu gibi sporda da üst liglerde,Süper Lig’de olması gerekir. Bunun için bizler dahil kime ne görev düşüyorsa yerine getirmeliyiz. Burası benim memleketim,elbette buraya gelince çok daha mutlu oluyorum. Taraftarlara,hemşerilerime teşekkür ediyorum.Bana güzel bir jest yaptılar. Diyarbekirspor inşallah şampiyonluk hedefine ulaşacaktır” dedi.

Kadayıfçıoğlu’ndan Teşekkür

Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu da maça gelerek destek veren İzzet Yıldızhan’a teşekkür etti. Kadayıfçıoğlu,”İzzet kardeşim her zaman bizimle beraberdir. Aynı ilgiyi ve hassasiyeti tüm hemşerilerimizden bekliyoruz. Hep beraber bu işi omuzlayalım. Takımımız iyi yolda,bu maçta da iyi oynadık ve kazandık. Taraftarlar her zamanki gibi muhteşemdi,kendilerine de teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER