SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

22-29 Haziran tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirilecek olan 2013-2014 Satranç Federasyonu Kulüpler Şampiyonasında oynayacağımız takımların isimleri gün yüzüne çıktı

SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI
 22-29 Haziran tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirilecek olan 2013-2014 Satranç Federasyonu Kulüpler Şampiyonasında oynayacağımız takımların isimleri gün yüzüne çıktı.

Toplam 51 satranç takımının yarışacağı kulüpler şampiyonasında karşılaşacağımız rakiplerimiz belli oldu. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor satranç takım kaptanlığını ve aynı zamanda hocalığını yapan Sıtar Yurtsever ''bu dönemdeki etabın çok zorlu geçeceğini, ama takımımızın sporcularına güveninin tam olduğunu söyleyen Yurtsever toplam 51 takım içinde ilk 6 'ya girmek için mücadele ederek elimizden geleni yapacaklarını ve başardıkları taktirde Türkiye Satranç Federasyonu 1.Lig kapılarını aralayacaklarını söyledi.

Yurtsever Ayrıca Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu eski kulüp Başkanı Av.Metin Kılavuz'a ve yönetim kurulu üyelerine Satranç takımına vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ederek,yeni yönetim kurulu başta eşbaşkanlara ve yönetim kurulu üyelerine de yeni görevlerinden dolayı başarılar dileyerek sözleri''tamamladı.
Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER