Seçim Bitti,Futbola Dönüyoruz

2.Lig ve 3.Lig’de yerel seçimler nedeniyle geçen hafta sonu oynanmayan 28.hafta maçları 3 Nisan Çarşamba günü yapılacak. Amedspor,saat 15.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Ankara Demirspor’u ağırlarken, Diyarbekirspor ise aynı saatte deplasmanda Yeni Çorumspor’a konuk olacak.

Seçim Bitti,Futbola Dönüyoruz

Yerel seçimler nedeniyle ara verilen Türkiye liglerine bu hafta içinde ve hafta sonunda oynanacak maçlarla devam edilecek.

2.Lig Beyaz Grup’ta iddiası kalmayan Amedspor, kümede kalma hesapları yapan Ankara Demirspor’la 3 Nisan Çarşamba günü Yeni Diyarbakır Stadı’nda karşılaşacak. Amedspor’un 7 Nisan Pazar günkü rakibi ise deplasmanda  Pazar günü saat 15.00’da İnegölspor olacak.

Diyarbekirspor’un Rakipleri Çorum Ve Karacabey

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off umutlarını önemli ölçüde yitiren Diyarbekirspor da yine 4 günde iki önemli maça çıkacak. 3 Nisan Çarşamba günü Yeni Çorumspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbekirspor, 7 Nisan Pazar günü bu kez Diyarbakır’da Karacabey Belediyespor’la kozlarını paylaşacak. Her iki karşılaşma da saat 15.00’da başlayacak.

İşte Hafta İçi Hakemleri

2.Lig ve 3.Lig’de 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.

Amedspor-Ankara Demirspor maçında orta hakemlik görevini Kayseri’den Alim Kandemir yaparken,yardımcı hakemlik görevini yine Kayseri’den Ali Etlikçi ve Ahmet Ulu yerine getirecek. 4.hakem ise Van’dan Bayram Başkan olarak açıklandı.

Yeni Çorumspor-Diyarbekirspor maçında İstanbul ve  Edirne’den hakemler  görevlendirildi. Burak Kaplan’ın düdük çalacağı maçta İstanbul’dan Özgür Tolga Özcan ve  Edirne’den Alperen Aksu yardımcı, İstanbul’dan Bedirhan Yiğitbaş da 4.hakem olarak görev yapacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER