Şenol Demir Şoku Yaşandı

Diyarbekirspor'un daha önce devam kararı aldığını ilan etiği teknik direktör Şenol Demir görevden ayrıldı.

Şenol Demir Şoku Yaşandı


3.Lig ekibi Diyarbekirspor’da  beklenmedik bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde kulüple yeniden anlaştığı açıklanan ve bu konuda basına açıklamalar yapılan teknik direktör Şenol Demir görevden ayrıldı. Futbolculuğunda 4 sezon Diyarbakırspor forması giyen ve camiada sevilen Demir’in ayrılması üzerine taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetime eleştiriler yöneltti.
Kısıtlı Kadroya Rağmen Başarılı Oldu
Diyarbekirspor’da yeni sezonun başlamasına doğru beklenmedik bir gelişme yaşandı. Geçen sezonun ikinci yarısında geldiği Diyarbekirspor’da başarılı bir grafik çizen, kısıtlı kadroya rağmen takımı Play-Off yarışına sokmayı başaran ancak pandemi nedeniyle ligler tamamlanmadığı için Play-Off’a kalamayan teknik direktör Şenol Demir görevden ayrıldı.
Geçtiğimiz günlerde kulüpten yapılan açıklamada Demir ile devam edileceği belirtilmiş ve tecrübeli teknik adam transfer arayışlarına başlamıştı.
Ancak kendisinin yerine teknik direktör arayışlarında bulunulduğunu öğrenen Demir ekibiyle beraber ayrıldı.
Taraftar Ayrılma Kararına Tepkili
Futbolculuğunda 4 sezon formasını giyerek kaptanlığını yaptığı Diyarbakırspor’da bıraktığı olumlu izlenimlerden dolayı camiada sevilen bir isim olan Demir’in bu şekilde ayrılması taraftarları üzdü. Kararın öğrenilmesinden sonra sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan taraftarlar, kararın yanlış olduğunu dile getirerek yönetime tepki gösterdi.
Demir’in yerine görüşülen isimlerden biriyle bu hafta içinde anlaşma yapılması bekleniyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER