Sentetik Saha Kaderine Terk Edildi

Diyarbakır Seyrantepe spor tesislerindeki lojmanların arkasında bulunan sentetik saha bakımsızlıktan, ilgisizlikten her gün daha da kötü duruma giriyor

Sentetik Saha Kaderine Terk Edildi
 

Diyarbakır'da tesis sıkıntısı çekilirken, Seyrantepe'de havuz ile lojmanların arkasında yapılan milyarlar sarf edilen sentetik saha her geçen gün daha da bir kötü manzara arz ediyor.

"Yetkililer uyuyor mu, devletin parası çöpe mi atıldı?" diyen spor adamı Umut Göker, yaptığı açıklamada, "Diyarbakır'da takımların büyük saha sıkıntısı varken Seyrantepe'deki Şilbe tesislerinde milyarlarca sarf edilen sentetik saha kaderine terk edildi. Geceleyin sarhoşların durağı haline gelen sahanın artık etrafını çitleyen tel örgüleri bile yok. Bira şişelerinin kötü bir manzara teşkil ettiği sahayı yetkililer görmezlikten geliyor. Spor camiası Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden konuyu çözmesini bekliyor. İl müdürlüğünün defakarca çözüm için Yenişehir belediyesine başvurmasına rağmen imara aykırı yapı bahane edilerek tesise izin verilmiyor. Dr. Abdurahman Yakut'un dönemin TFF Başkanı Mahmut Özgener'den ricası üzerine yaptırılan tesis eski il müdürü Abdullatif Umut'un döneminde imar planı hiçe sayılarak yapılması bu alanda ihtilafa sebep oluyor.  Diyarbakır'daki birçok amatör kulüp bu ilgisizliği protesto ediyor. Ve diyoruz ki uykudakiler ne zaman uyanacak" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 20:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER