Şenyiğit'ten Store Müjdesi

Diyarbakırspor Aş Asbaşkanı Şeyhmus Şenyiğit Diyarbakırspor Store'un açılacağını duyurdu

Şenyiğit'ten Store Müjdesi
 Şenyiğit taraftarın çok isteği ve beklediği store açılışının olacağını belirterek Diyarbakırspor taraftarının lisanslı ürün alabileceğini kaydetti. 

Şenyiğit: " Diyarbakırspor as başkanı Şeyhmus Şenyiğit: İlimizde bölgemizde Türkiye'de hatta avrupa da yaşayanlara müjde.Artık bizimde storemiz var. Taraftarımız şimdiye kadar özlemini duyduğu diğer takımlarda olan ama bizde olmayan çok çeşitli storenin açılacağını duyurdu. 

Başkan Feyzi İlhanlı'nın her konuda yaptığı devrimi store konusunda da yaptığını bu amaçla eski storenin bulunduğu yani stadyum kapalı tribün tarafı özkan pastanesi bitişiği tutmuş ürün siparişlerini vermiştir. En kısa zamanda sezon başlamadan önce ürünler yetiştirilecek ve halkımıza sunulacaktır.İnternet üzeri satışlar ile dünyanın her yerine ürün servis edilecektir.Ürünlerimiz bebek zıbınlarından mutfak eşyalar,ı ev eşyalar,ı spor malzemeleri ,ev ,araba, iş yeri aksesuarları olarak kısaca tüm zengin çeşitleri ile halkımızın hizmetinde olacaktır.Bu şehir bu halk her şeyin en güzeline layıktır.Bize dilencilik kültürünü kaldıran devasa projeler ile varını yoğunu Diyarbakırspor'a harcayan Feyzi İlhanlı'ya teşekkür ediyoruz." dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 14:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan çelik
hasan çelik - 10 yıl Önce

neden hala store acılmadı lütfen şeyhmuz şenyihide bildirin bu konuylan ilkilensin bir diyarbakırspor taraftarı olarak zizden ricamız odurki bir an effel storenin acılmasıdır ilkilenlere şimdiden teşekkürler

SIRADAKİ HABER