SERHAT GÖZ DOLDURUYOR, BAŞKA TAKIMLARCA TAKİBE ALINDI

Diyarbakır’ın başarıl amatör külüplerinden D.S.İ Spor’un alt yapı takımlarından 16 yaşındaki başarılı genç isim kaleci Serhat Altınar,göz dolduruyor. Bu nedenlede bir takım tarafındanda takibe alındı

SERHAT GÖZ DOLDURUYOR, BAŞKA TAKIMLARCA TAKİBE ALINDI
Diyarbakır’ın başarıl amatör külüplerinden  D.S.İ Spor’un alt yapı takımlarından 16 yaşındaki  başarılı genç isim kaleci Serhat Altınar,göz dolduruyor. Bu nedenlede bir takım tarafındanda takibe alındı.

DSİ Spor’un 16 yaşındaki kalecisi Serhat Altınar , artan performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Genç yaşına rağmen, gün gittikçe artan performansı ve kendine olan güveni nedieni ile büyük beğeni topluyor. Gelecek vaad eden kaleciler arasında gösterilen Serhat Altınar,yaptığı açıklamada,  “ 10  Yaşından beri kalecilik yapıyorum. Çünki kaleciliği çok seviyorum. Kendimide güveniyorum, bana güvenenlerede mahçup olmuyorum. 3 Sezon Amed Sportif Faaliyetler  kulübünün alt yapısında oynadım. 2  Sezondurda DSİ spor alt yapısında hizmet veriyorum U – 16 ve U 7 takımlarında oynadım oynuyorum. Pozisyon bilgim gittikçe artıyor reflekslerim süper. İşin doğrusu her geçen gün kalemde dahaad güven veriyorum. Alt yapı antrenörlerim çok şeyler öğrettiler.  Benim için okul ve kalecilik bu iki düşüncemdede başarılıyım dahada olacağım “ dedi.





Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 18:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER