Sevilen Bürokrat Dr. Hasan Tanrıseven'in Acı Kaybı

Bir dönem Çınar Kaymakamlığı yapan ve aynı zamanda Diyarbakırspor onursal başkanlığı da yapmış olan Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven’in babası Hacı Abdülkadir Tanrıseven’in vefatı bölgede üzüntü ile karşılandı.

Sevilen Bürokrat Dr. Hasan Tanrıseven'in Acı Kaybı

 

Bir dönem Çınar Kaymakamlığı yapan ve aynı zamanda Diyarbakırspor onursal başkanlığı da yapmış olan Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven’in babası Hacı Abdülkadir Tanrıseven’in vefatı bölgede üzüntü ile karşılandı. Bir çok sporsever ve vatandaş sosyal medya üzerinde paylaşımlar yaparak Tanrıseven ailesinin acısını paylaştı.

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD),  Dr. Hasan Tanrıseven’in görev yaptığı her yerde olumlu izler bıraktığına dikkat çekerek babasının acısını taziye mesajıyla paylaştı. Derneğin açıklamasında,”Gerek Diyarbakır vali yardımcılığı ve Çınar kaymakamlığı, gerekse Diyarbakırspor onursal başkanlığı yaptığı dönemlerde başarılı hizmetlere ima atan, aynı zamanda görev yaptığı her şehirde olumlu izler bırakan memleketimizin değerli bürokratlarından sayın Dr. Hasan Tanrıseven’in kıymetli babasının vefatını derin üzüntü ile öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Dr. Hasan Tanrıseven olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” denildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER