Seyrantepe Tesisleri'ndeki Sahada Çıkan Yangının Sebebi Belli Oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un idman ve maçlarını yaptığı Seyrantepe Tesisleri'ndeki sahanın ihmal sonucu yandığı ortaya çıktı.

Seyrantepe Tesisleri'ndeki Sahada Çıkan Yangının Sebebi Belli Oldu
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un idman ve maçlarını yaptığı Seyrantepe Tesisleri'ndeki sahanın ihmal sonucu yandığı ortaya çıktı. Sahanın lige yetiştirilmesi için çalışma başlatıldı.

Seyrantepe Spor Kompleksi içinde yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un kullandığı sahanın yanması şoka neden oldu. Mevsim normalleri üzerinde seyreden yaz sıcaklarında iyi korunması ve bakım yapılması gereken sahanın çimleri yandı. Belediyenin elindeki iyi imkanlara rağmen korunmadığı ve bakım yapılmadığı eleştirileri yapılan sahada sararmaların yanı sıra çukurlar oluşurken, görevliler ligin başlamasına az süre kala sahayı yetiştirmeye çalışıyor.

TAKIM SAHAYI KULLANAMIYOR

Yeşil-kırmızılı takım bu yüzden sahayı idman için kullanamazken, sahanın ligin ikinci haftasında 7 Eylül'de Diyarbakır'da oynanacak altay maçına yetişip yetişmeyeceği belirsiz. Sporseverler, belediyenin imkanlarına rağmen sahanın korunmamasına tepkili. İhmal olduğunun altını çizen uzmanlar ise, "Diyarbakır'ın sıcak havası herkes tarafından biliniyor. Sahada buna rağmen önlem alınmaması ve iyi korunmaması ihmalden başka bir şey değil. Yaşananlardan ders çıkarılmalıdır" dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER