SEYRANTEPE’DE DOSTLARIN BULUŞMASI

Kardeş ve komşu kentler,futbol liglerinde yeni sezon başlamadan dostluk maçlarında buluşuyor.Amedspor bugün saat 16.30’da Cizrespor’la Seyrantepe tesislerinde hazırlık maçı yaparak taraftarların huzuruna çıkacak.

SEYRANTEPE’DE DOSTLARIN BULUŞMASI
 Kardeş ve komşu kentler,futbol liglerinde yeni sezon  başlamadan dostluk maçlarında buluşuyor.Amedspor bugün saat 16.30’da Cizrespor’la Seyrantepe tesislerinde hazırlık maçı yaparak taraftarların huzuruna çıkacak.

Diyarbekirspor ise yarın  Batman Petrolspor’u misafir edecek. İki kent arasında yıllardır devam eden dostluk ilişkilerini pekiştirmek ve aynı zamanda lig öncesinde taraftarlarla buluşmayı amaçlayan etkinlik Seyrantepe Stadı’nda saat 17.00’da başlayacak.

TARAFTARLARA ÜCRETSİZ İDMAN MAÇI

Taraftarların ücretsiz izleyebileceği ifade edilen antrenman maçı ile ilgili bilgi veren Diyarbekirspor’un  açıklamasında,”Biz bunun adına özel maç demiyoruz. Kardeş kentlerin spordaki dostluk buluşması diyoruz. Dost ve kardeş kentimizin takımını büyük bir memnuniyetle misafir edeceğiz. Taraftarlarla buluştuktan sonra iki takım arasında idman maçı yapılacak. Bölgemizde ve ülkemizde yaşanan acı olaylar nedeniyle idman maçı dışında eğlenceye yönelik bir etkinlik yapılmayacaktır.” denildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2016, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER