SİNAN TURAN’IN DİYAR ÖZLEMİ

4 sezon formasını giydiği Diyarbakırspor’da attığı firik golleriyle hala hafızalarda olan Sinan Turan,yıllar sonra Darıca Gençlerbirliği’nin futbolcusu olarak rakip geldiği Diyarbakır’da duygusal anlar yaşadı.

SİNAN TURAN’IN DİYAR ÖZLEMİ
 4 sezon formasını giydiği Diyarbakırspor’da attığı firik golleriyle hala hafızalarda olan Sinan Turan,yıllar sonra Darıca Gençlerbirliği’nin futbolcusu olarak rakip geldiği Diyarbakır’da duygusal anlar yaşadı. Taraftarlar ve spor adamlarının kendisine ilgi gösterdiği tecrübeli futbolcu eski günleri yad etti. Diyarbakırspor’un eski günlerine kavuşmasını istediğini belirten Sinan,Diyarbakır’ı kendi memleketi gibi gördüğünü söyledi.

 

‘Frikik Gollerini Unutamam’

 Sinan,”En güzel günlerim burada geçti. Diyarbakır’a gelince elbette çok duygulandım ve aklıma eski güzel günler geldi. Frikik gollerim ve onlarla insanların mutlu olmasını elbette unutmam mümkün değil. Bu kentin yeri buralar değil.İnşallah layık olduğu yere gelir. Bugün rakip olduk,profesyonellik gereği işimizi yapmak zorundayız. Bana ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER