SİVAS MAÇI İÇİN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Geçen sezon Sivas’ta olumsuz olaylar yaşayan Amedspor’un Pazar günü kendi sahasında yapacağı Sivas Belediyespor maçı öncesinde gerginliğin takıma zarar vereceğine dikkat çekilerek takıma zarar verecek davranışlardan kaçınılması istendi. Deniz Naki,gereken cevabı sahada vereceklerini ifade etti.

 Geçen sezon Sivas’ta olumsuz olaylar yaşayan Amedspor’un Pazar günü kendi sahasında yapacağı Sivas Belediyespor maçı öncesinde gerginliğin takıma zarar vereceğine dikkat çekilerek  takıma zarar verecek davranışlardan kaçınılması istendi. Deniz Naki,gereken cevabı sahada vereceklerini ifade etti.

 

Gerginlik Fayda Sağlamaz

27 puanla lider olan Amedspor, 25 puana sahip takımlardan Sivas Belediyespor’la 27 Kasım Pazar günü kendi sahasında yapacağı maça büyük önem veriyor. Amedspor, rakibini yenerek hem zirvedeki yerini korumayı hem de geçen hafta deplasmanda aldığı Kocaeli Birlikspor yenilgisini unutturarak yeni bir galibiyet serisi başlatmayı amaçlıyor.

 

Maçı önemli hale getiren bir diğer olay ise geçen sezon Sivas’taki maçta meydana gelen olumsuz olaylar. Geçen sezonki olaylara gösterilecek tepkinin kulübe zarar vermesinden endişe ediliyor.

 

Otel Ve Yemek Krizi Yaşanmıştı

 

Maç öncesinde Sivas’ta otel krizi yaşanmış ve iddiaya göre otel sahipleri yer vermek istemediği için Amedspor,şehir dışında bir otelde konaklamak zorunda kalmıştı. Yemek yiyecek yer bulamayan Amedspor’a getirilen ekmek araları da yine sosyal medyada yer alan iddiaya göre bilinçli olarak geri gönderilmiş ve kafile bu yüzden yemek ihtiyacını Sivas’ta gideremeden Diyarbakır’a doğru yola çıkmıştı.

‘Cevabı Sahada Verelim’

 

Geçen sezon yaşanan bu olayların bu haftaki maça olumsuz şekilde yansımasından endişe ediliyor. Spor adamları, kulübe zarar verecek davranışlar içerisine girilmemesi için taraftarları dikkatli olmaya davet etti.

 

Amedspor’un yıldız futbolcusu Deniz Naki de geçen sezon Sivas’ta maruz kaldıkları insanlık dışı olaylara sahada kazanarak cevap vereceklerini dile getirdi. Naki,herkesin sağduyu içinde hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER