ŞÖLEN VAR! 5'te devre 10'da biter Finalleri dev statda

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD), Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve çocukları daha fazla spora teşvik amacıyla başlatılan “5’te Devre 10’da Biter“ sokak futbolu organizasyonu dev kapanış finali ile sona erecek.

ŞÖLEN VAR! 5'te devre 10'da biter Finalleri dev statda

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD), Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ve yaklaşık bir aydır farklı yerlerde 1100 öğrenciyi futbolla buluşturan “5’te devre 10’da biter” sokak futbolu projesinde final ve kapanışı Yeni Diyarbakır Stadyumu’nda 28 Mart 2019 Perşembe günü  (bugün) saat 13:00’da başlayacak,

ilkokul ve Ortaokul final maçları, kupa ve plaket töreni ile eski milli futbolcuların forma giyeceği şöhretler maçı ile sona erecek. Eski milli Futbolcular maç yapacak Çok sayıda öğrencinin ve spor camiasının katılması beklenen kapanış etkinliğinde dereceye giren takımlara ve organizasyona katkı sağlayan kurumlara ödüller verilecek.

5'te Devre 10'da biter Final maçları

Fatih İlkokulu - Hantepe İlkokulu 

Akşemsettin Ortaokulu - Şehit Yunus Elaltunterin ortaokulu

arasında yapılacak.

Şöhretler maçında ise eski milli futbolcular Emre Aşık, Hasan Kabze, Ahmet Dursun, Mehmet Yılmaz, Tuncay Şanlı, Serdar Kulbilge, Feyzi Elmas, Mehmet Gönülaçar ve Mustafa Özer forma giyeceği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER