Son Saniyede Gelen Büyük Mutluluk

Sezonun ilk lig mücadelesinde Uşakspor’u 90+7.dakikada gelen golle mağlup ederek 3 puana ulaşan Diyarbekirspor’da maçın ardında büyük sevinç yaşandı. Teknik heyet ve futbolcular bütünleşerek poz verdi, galibiyeti de Diyarbakır halkına armağan etti.

Son Saniyede Gelen Büyük Mutluluk

2.Lig Kırmızı Grup’ta tesis krizi nedeniyle yaz döneminde sıkıntılı bir süreç yaşayan Diyarbekirspor’a aradığı yüksek moral ligin ilk maçında elde edilen galibiyetle geldi.

Uşakspor karşısında 90 dakika boyunca galibiyet arayan ancak girdiği bir çok net pozisyondan yararlanamayan Yeşil-Kırmızılı takımın imdadına 90+7.dakikada geçen sezonun etkili isimlerinden Cihan Aydın yetişti. Forvetlerin yapamadığını yapan genç oyuncu ceza alanına yapılan ortada kafayla topu ağlara yollayarak 3 puanı getirdi.

Golün ardında büyük sevinç yaşayan Yeşil-Kırmızılılar, son düdükten sonra sahayı bayram yerine çevirdi. Birlikte galibiyeti kutlayan teknik heyet ve futbolcular, iyi bir sezon geçirmek için bunun devamını getirme sözü verdi.

Takım Gelecek İçin Umut Verdi

Teknik Direktör Ender Alkan, çok önemli bir başlangıç yaptıklarını dile getirerek ortaya konulan iyi mücadele nedeniyle futbolcularını tebrik etti.

Yeni transferlerin takıma uyumu da sevindirdi. Takımın gelecek adına umut vermesi yüzleri güldürdü.

Diyarbekirspor, ikinci hafta karşılaşmasında 4 Eylül Pazar günü deplasmanda Balıkesirspor’la karşı karşıya gelecek.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER