Son Söz Sertaç Küçükbayrak'ın

Spor Toto 2 Lig takımlarından Amedspor, teknik direktör için Sertaç Küçükbayrak'ın vereceği kararı bekliyor.

Son Söz Sertaç Küçükbayrak'ın
 Amedspor, gecen sezon bir takım sıkıntılara rağmen başarılı olan Teknik sorumlusu Sertaç Küçükbayrak'la sözleşme yenilemek için bir süredir kendisini ikna edilmeye çalıştığı ve bu konuda son sözün başarılı teknik adamda olduğu belirtildi.

Spor Toto 2 Lig takımlarından Amedspor, teknik direktör için Sertaç Küçükbayrak'ın vereceği kararı bekliyor. Küçükbayrak'ın geçen sezon zorluluklara ve sıkıntılara rağmen takımını iyi yönettiğini ve ligi de iyi bir yerde tamamladığını kaydedilen Amedspor açıklamasında, yeni sezonda anlaşma için son sözün Sertaç Küçükbayrak'ta olduğu belirtildi.

"Amedspor Kapımız Sonuna Kadar Açık"

"Kapımız sonuna kadar açık" denilerek Küçükbayrak ie anlaşmak isteklerini aktaran Amedspor Yönetim Kurulu açıklamasında, "Biz Amedspor olarak geçen sezon takımımız başında olan teknik sorumlu Sertaç hocamıza kapımızın açık olduğunu son sözünde kendisinde olduğunu ve her konuda da, şartta da bu takımın görevinin hazır olduğunu bilinmesini istiyoruz. Ne olursa olsun hocanın yanında olduklarını Kararı ne olursa olsun hocamızın yanındayız" denildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 22:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER