SPOR ADAMLARININ KAYIHAN ÜZÜNTÜSÜ

Teknik Direktör Ümit Kayıhan’ın hayatını kaybetmesi, kendisiyle çalışmış olan Diyarbakır’daki spor adamlarını üzdü. Spor adamları üzüntülerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

SPOR ADAMLARININ KAYIHAN ÜZÜNTÜSÜ
 Teknik Direktör Ümit Kayıhan’ın hayatını kaybetmesi, kendisiyle çalışmış olan Diyarbakır’daki spor adamlarını üzdü.

Spor adamları üzüntülerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

İsmet Yılmaz,Üç Dönem Çalıştı


Ümit Kayıhan’ın Diyarbakırspor’u çalıştırdığı dönemde sportif direktör olarak görev yapan İsmet Yılmaz, tecrübeli hocanın vefatından derin üzüntü duyduğunu paylaştı. Yılmaz,” Ümit hocamızı kaybettik ani ölümü bizi çok etkiledi sevdiklerine sabır Allahtan rahmet dilerim” dedi.

 

Kaleci Şenol Ve Hasan Çelik


Kayıhan döneminde Süper Lig’de Diyarbakırspor’da forma giymiş olan kaleci Şenol Karagöl,” Değerli hocam Ümit Kayıhan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Spor camiasının başı sağolsun. Ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin” ifadelerine yer verdi.

Diyarbakırspor’un efsane golcüsü Hasan Çelik,bir çok takımda beraber çalıştığı Kayıhan için,” Çok sevdiğim hocama Allah’tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

 

Mesut Önal Yardımcılığını Yapmıştı

Diyarakırspor’da Kayıhan’ın kaleci antrenörlüğünü yapmış olan Diyarbakırspor’un eski kalecilerinden Mesut Önal,” Diyarbakırspo’da yardımcı hoca olarak çalıştığım, Diyarbakırsporda üç dönem hocalık yapan Ümit Kayıhan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim.Başta ailesi olmak üzere sevenlerine ve spor camiasının başı sağolsun.Mekanın cennet olsun hocam” şeklinde paylaşım yaparak duygularını dile getirdi.




Cevat Macit’ten Duygusal Paylaşım

Kayıhan’ın Diyarbakırspor’da hocalığını yaptığı,daha sonra ise Erzurumspor’a transfer ederek Süper Lig’de forma giymesini sağladığı Cevat Macit de duygularını sosyal medya üzerinde paylaştı. Macit,” Diyarbakırspor ve Erzurumspor’da iki dönem hocalığımı yapan bende büyük emekleri olan Süper Lig’de  oynamama vesile olan çok değerli hocam Ümit Kayıhan’ı kaybettik.Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER