Spor Meclisi Atatürk Stadyumu Konusunda Ankara'dan Destek İstiyor

Spor Meclisi Atatürk Stadyumu Konusunda Ankara'dan Destek İstiyor. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Spor Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Fax

Spor Meclisi Atatürk Stadyumu Konusunda Ankara'dan Destek İstiyor

 Yerel Gündem 21 Kent konseyi Spor Meclisi geçtiğimiz günlerde Atatürk stadyumun yıkılıp yerine AVM yapılması ile ilgili yapmış olduğu eylemin ardından bu günde Spor Meclisi olarak bir dizi kararlar aldı.

Spor Meclisi tarafından yapılan toplantıda oluşturulan metin Spor Meclisi imzasıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ve ilgili bakanlıklara faxlanarak destek istendi. (Metnin öreneği aşağıdadır.)

Yine Spor Meclisi üyeleri ASKF Başkanı Remzi Dayan, TÜFAD Şube Başkanı Samet Karakaş, Görme Engelliler Derneği başkanı Av. Emin Baran, Y. Diyarbakırspor A.Ş. ve Diyarbakır BB. Spor Kulüpleri Tüzel kişiliklerinden oluşan bir heyet kurularak Ankara'da girişimlerde bulunulacak.

Spor Meclisi adına açıklama yapan Av. Metin Kılavuz amacımız Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız'dan kentin en önemli yerinde yeni bir AVM ve ya konut yapılmasına engel olmaları bizler buranın Spor alanı olarak kalmasından tarafız. 55 dönümlük alanın Sosyal, Kültürel ve Sportif alan olarak kalmasını istiyoruz. Hazırlanan metinlerinde Diyarbakırlı hemşehrilerimiz tarafından aşağıda vereceğimiz faxlara gönderilmesini istiyoruz dedi.

Cumhurbaşkanlığı                 : 0312 470 24 33 - 0312 470 21 37
Başbakanlık                          : 0312 204 50 10
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı : 0312 286 84 19
Gençlik ve Spor Bakanlığı      : 0312 596 60 10







HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER