SPORUN BİLEŞENLERİ SDAHADA BULUŞUYOR

Diyarbakır'da spora yön veren kurumların ve bileşenlerin takım kurarak katıldığı futbol turnuvası güzel görüntülerle başladı. Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Mehmet Kesen,belediye tarafından organize edilen turnuvanın kurumlar arası dayanışma ruhunu artırmayı amaçladığını söyledi.

SPORUN BİLEŞENLERİ SDAHADA BULUŞUYOR
 Büyükşehir Belediyesi, Valilik,Sağlık İl Müdürlüğü, TÜFAD,ASKF,Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü,Vergi Dairesi,Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Basın takımlarının katıldığı turnuva başladı.

Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki spor bileşenleri ve dinamikleri sayılan bu kurumların arasında dayanışma ruhunu artırmak amacıyla organize ettiği  futbol turnuvasının

ilk günündeki maçlar centilmence geçti, ortaya spor adına anlamlı tablo çıktı.

 

İlk Günün Kazananları Milli Eğitim Ve ASKF

İlk gün Basınspor-Milli Eğitim ve TÜFAD-ASKF maçları oynandı. Milli Eğitim ve TÜFAD, rakiplerini farklı skorlarla mağlup etti.

Seyrantepe tesislerindeki maçları izleyen Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Mehmet Kesen,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, ASKF Başkanı Remzi Dayan ve TÜFAD Başkanı Samet Karakaş,maçlardan önce takımlara başarı diledi.

 

‘Başkan Atilla’nın Desteğiyle Organize Ettik’

Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Mehmet Kesen,Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın desteğiyle organize edilen turnuvanın kurumlar arasında dayanışma ruhunu artırmayı amaçladığını söyledi. Kesen,”Büyükşehir Belediyesi olarak sporla ilgili çok ciddi çalışmalarımız var. Önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Bu turnuvanın amacı kurumlar arasında dayanışma ruhunu geliştirmektir. Cumali başkanın desteğiyle bunları yapıyoruz. Kendisi sporu çok önemsiyor” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER