TAKIMIMIZ TRABZON'A GİTTİ. HEDEF YENİLMEZLİK SERİSİNE DEVAM ETMEK VE ŞAMPİYONLUK İDDİASINI SÜRDÜRMEK.

Ligin ikinci yarısındaki başarılı performansı ile Play-Off’u haftalar önce garantileyen takımımız, Pazar günü yapacağı Arsinspor maçı için Diyarbakır-Ankara aktarmalı uçak seferiyle Trabzon’a giderek kamp yaptığı otelde maç saatini beklemeye başladı. Arsinspor’u yenerek lider Eyüpspor’un olası puan kaybı ile şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşımak istiyor.

TAKIMIMIZ TRABZON'A GİTTİ. HEDEF YENİLMEZLİK SERİSİNE DEVAM ETMEK VE ŞAMPİYONLUK İDDİASINI SÜRDÜRMEK.
 SERDAR CANSU VE GÖKHAN AYDAŞ KADRODA YOK

13 maçlık yenilmezlik serisini 14.maça taşımak isteyen Yeşil-Kırmızılı takımımızda sakatlıkları bulunan Gökhan Aydaş ve Serdar Cansu’nun yanı sıra Can Avcı,Seyfettin Ural,Mustafa Kuru ve Gökhan İlhanlı kadroya alınmadı. 18 kişilik maç kadrosunda Ceyhun Demircan,Kadir Şentürk,Muhammed Serdar Yazıcı,Fahrettin Bıyıklı,Erhan Kurt,İbrahim Konuksever,Erdinç Karakaş,Anıl Çetin,Abdullah Sönmez,Enis Gül,İrfan İldiz,Nurullah Dağaşan,Uğur Durmuş,Mehmet Özdıraz,Tunç Behram,Ömer Sümer,Emre Bayram ve Samet Katanalp yer aldı.

MAÇ YARIN SAAT 15.30'DA BAŞLAYACAK

Arsin İlçe Stadı’nda yarın saat 15.30’da başlayacak maçı Tokat bölgesi hakemi Harun Toplar yönetecek.

15 deplasman maçında 9 galibiyet,4 beraberlik ve 2 yenilgi ile 31 puan toplayarak en başarılı deplasman takımı olan Diyarbakırspor A.Ş, ligin ilk yarısında Diyarbakır’da Arsinspor’la 0-0 berabere kalmıştı.İki takım arasında geçen sezon oynanan maçlarda Diyarbakır’da 4-0 kazanan takımımız, Trabzon’da ise 1-1’lik sonuçla yenişememişti.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER