TAKIMINI ÖVDÜ,TRT KURDİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

Amedspor teknik patronu Sertaç Küçükbayrak,imkansızlıklara rağmen başarıyla mücadele eden takımını övdü,bölge sporuna verdiği destekten dolayı TRT Kurdi’ye teşekkür etti. Küçükbayrak,”Ekonomik koşullar bakımından ligin en kötüsüyüz ama buna rağmen direnç gösteren oyuncularımız sahadaki mücadeleleriyle takdiri hak ediyor. Şapkadan tavşan çıkarmak gibi bir şey bu. Sesimizi duyuran TRT Kurdi’ye de bölge sporuna olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

TAKIMINI ÖVDÜ,TRT KURDİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ
 TRT Kurdi’de Önemli Açıklamalar Yaptı

Amedspor teknik patronu Sertaç Küçükbayrak,TRT Kurdi’de Pazar akşamları canlı yayınlanan ve Türkiye liglerinde mücadele eden Doğu ve Güneydoğu takımlarının maç özetleri ekrana getirilen “Dema Futbolê” programına telefonla konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kulübün içinde bulunduğu ekonomik durumun iç açıcı olmadığını belirten Küçükbayrak,”Personel 6 aydır maaş alamıyor. Futbolcu alacakları hakeza ödenemiyor. Geçen hafta futbolcular idmana çıkmadı,personel iş bırakma eyleminde bulundu. Gelecekte ne olacağını bilemiyoruz. Maddi koşullar bakımından grubumuzdaki takımlar arasında en kötüsü biziz diyebilirim. Tüm bunlara rağmen 5 maçta 7 puan aldık,kaybettiğimiz iki maçı 1-0’lık skorlarla kaybettik ve sadece 3 gol yemişiz. Şapkadan tavşan çıkarmak gibi bir şey. Uşak’ta da iyi mücadele ettik. Bu futbolcu grubu sahadaki mücadele ve özverileriyle takdiri hak ediyor.” dedi.

“Bu Şartlarda Ligde Kalırsak Başarı Olur"

Takımdaki eksiklere de dikkat çeken Küçükbayrak,”Takımımızda eksik yok diyemeyiz. Gol yollarında ciddi sorun yaşıyoruz.Başka mevkilerde de oyuncu bazında eksiklerimiz var. Transfer döneminde ekonomik şartlardan ötürü istediğimiz takviyeleri yapamadık.Bu açığı mevcüt koşullarda takım içinde gidermeye çalışıyoruz,bunun üzerinde çalışıyoruz. Şu an öncelikle aşılması gereken sorun ekonomik sorunlardır. Bu şartlarda gerçekçi olmak zorundayız ve ligde kalırsak başarıdır. Ancak ekonomik sorunlar çözülürse,bu kadro ile en iyisini yaparak yarışın içinde kalmamız halinde devre arasında yapılacak takviyelerle üst sıralar için hedef koyabiliriz. Dediğim gibi öncelikle maddi sorunların çözülmesi şart. 13 Ekim’deki kongreyi bekliyoruz ama bu arada sahada da işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

“TRT Kurdi,Önemli Bir Misyon Üstleniyor"

2 milyonluk şehirde Amedspor’a sahip çıkılması ve kulübün bu sorunlarla gündeme gelmesinin önüne geçilmesi gerektiğini anlatan Küçükbayrak,alt liglere ve bölge sporuna verdiği önemden dolayı TRT Kurdi’ye de teşekkür etti.Küçükbayrak,”Amedspor bu sorunlarla gündeme gelmemeli. İnanın bunları konuşurken bile üzülüyorum. Ama gerçekler bunlar. Türkiye’de alt liglerde yaşanan sıkıntılar pek gündeme gelmiyor. TRT Kurdi,bu anlamda önemli bir misyon üstleniyor ve sesimiz oluyor. Takımların yaşadıklarını gündeme getiriyor,maçları yayınlıyor. Bu vesile ile insanlar bilgi sahibi oluyor. Bundan dolayı başta TRT Kurdi yönetimi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER