Takımının 14-1 Galip Geldiği Maçta 6 Gol Attı

Diyarbekirspor U – 19 takımının 14 – 1 galip geldiği maçta rakipleri Tatvan 1514 Spor takımına 6 gol atan Mehmet Kayadelen bir anda gündeme oturdu.

Takımının 14-1 Galip Geldiği Maçta 6 Gol Attı
 Spor Toto 3.lig 3. grup takımlarından Diyarbekirspor'un Coca – Cola Akademi liginde U – 19 takımının 14 – 1 galip geldiği maçta rakipleri Tatvan 1514 Spor takımına 6 gol atan Mehmet Kayadelen, spor gündemine oturdu.

Takımının oynadığı ilk maçta 6 gol atan Mehmet Kayadelen, soyadı gibi kale ağlarını da deliyor. 18 Yaşındaki genç futbolcu yaptığı açıklamada, "Ben kendimi bildim bileli okulda ve sokaklarda topun peşinden koştum. Küçük yaştan beri gollerimi atıp mevkii seçtim. Diyarbekirspor'un alt yapı kategori takımlarında hizmet verdim. Üstün mücadele gücümle daima iyi olmaya büyük gayret ettim. Rakip ceza alanına girdimi ilk düşüncem gol atmak veya müsait pozisyondaki arkadaşlarıma asist yapmaktır. Topla buluştuğum zaman beynimle topu akılcı olarak kullanıyorum. Futbol oynamayı ve gol atmak benim görevim oldu. Yeşil – Kırmızılı formayı giydiğimde bambaşka oluyorum. Bu renkler kentimizi temsil ediyor, ona hizmet etmek bize gurur veriyor. Hedefim Akademi liginde gol kralı olmaktır ve takımımın üst kategorisine yükselmektir. Gol atmak çok güzel ve sevindiricidir" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2016, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER