TANRISEVEN İÇİN ÖZEL VE DUYGUSAL HAFTA

Daha önce Diyarbakırspor'da onursal başkanlık yapan ve Diyarbakırspor taraftarı olduğunu her fırsatta dile getiren Dr. Hasan Tanrıseven,bu hafta Tire kaymakamı olarak Tire 1922-Diyarbekirspor maçının heyecanını yaşayacak. Tanrıseven,şimdiden Diyarbekirspor'u bekliyor.

TANRISEVEN İÇİN ÖZEL VE DUYGUSAL HAFTA
 Batmanlı Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’in Diyarbakırspor’a olan ilgisi aradan geçen yıllara rağmen hala hafızalarda.

Tanrıseven,  “Diyarbakırspor çocukluğumuzun aşkı,sevdasıdır. Çocukken herkes gibi benim de hayalim Diyarbakırspor’da oynamaktı.

Batman’dan trenle Diyarbakır’a gelerek Diyarbakırspor’un maçlarını izlerdik. Çünkü Diyarbakırspor,bizim dönemimizde sadece Diyarbakır’ın değil tüm bölgenin takımıydı. Bunu her yerde görmek mümkündü. Maalesef son süreçte kötü yönetilerek hak ettiği üst liglerden uzaklaştırıldı.




Bu büyük camiada yine zor bir dönemde onursal başkanlık ve yöneticilik yapma şerefine de ulaştım. Bu büyük efsanenin hak ettiği yerde olmaması beni derinden yaralıyor. Ama inanıyorum ki en kısa zamanda hak ettiği yere gelecek” ifadelerini kullanıyor.

 

ÖZEL BİR HAFTA

 Diyarbakır’da Çınar kaymakamı ve vali yardımcısı olduğu dönemde Diyarbakırspor’la yakından ilgilenerek yöneticilik yapan ve bu yönüyle taraftarların gönlünde ayrı bir yeri olan  Tanrıseven,daha sonra görev yaptığı Alanya’da Alanyaspor’un Süper Lig’e çıkmasında pay sahibi olarak sporsever kaymakamlık kariyerine apayrı bir etiket ekledi.

Şimdi İzmir’in Tire ilçesinde kaymakamlık yapan Tanrıseven,spora olan ilgisini burada da devam ettiriyor.Başarılı devlet adamı için bu hafta özel bir anlam taşıyor. Taraftarı olduğu takım ile kaymakamı olduğu ilçenin takımı karşılaşacak. Tanrıseven,Pazar günü oynanacak Titre 1922-Diyarbekirspor maçının centilmenlik ve dostluk havasında geçmesini istiyor,şimdiden Diyarbakırlı hemşerilerini beklediğini ifade ediyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER