'TARAFTAR BU TAKIMIN EN BÜYÜK İTİCİ GÜCÜDÜR'

Sezona iyi başlayan Diyarbekirspor'da taraftarların maçlara olan ilgisi ve coşkusu mutlu ediyor. Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu,verilen destek nedeniyle taraftarlara teşekkür ederek Cumartesi günü yapacakları Yeni Orduspor maçı için çağrıda bulundu. Kadayıfçıoğlu,kenetlenme ve bütünleşmenin başarıyı getireceğini vurguladı.

'TARAFTAR BU TAKIMIN EN BÜYÜK İTİCİ GÜCÜDÜR'
 

Sezona iyi başlayarak ilk 2 haftada 6 puan toplayıp lider olan Diyarbekirspor’un taraftar sayısında geçen yıllara göre büyük bir artış dikkat çekiyor. Elazığ Belediyespor’la oynanan kupa ve Erzincanspor’la yapılan lig maçlarına çok sayıda taraftar otobüslerle giderek takıma destek verirken,şehirde oluşan bu heyecan ve taraftarların artan ilgisi memnun ediyor. Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu,takıma gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı taraftarlara teşekkür etti,bu coşkunun devamını beklediklerini ifade etti.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ VE DESTEK İSTEDİ

Kadayıfçıoğlu,”Spor kulüplerini var eden,ayakta tutan ve başarıya taşıyan en büyük güç taraftarlardır. Diyarbakırspor’un taraftar gücü herkes tarafından bilinmektedir. Bizim amacımız başarılı olarak,taraftarla ve halkla doğru şekilde iletişim kurarak bu büyük gücü yeniden tribünlere çekmektir. Son dönemlerde bunun emarelerini görüyoruz. Deplasmanlara kadar gelerek takıma büyük güç katan başta Azrailler olmak üzere saygıdeğer taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu ilgi,destek ve coşkunun devam etmesini diliyoruz,bekliyoruz. Bizler onlar için varız,imkanlarımızı seve seve onlar için ve takım için seferber edeceğiz. Taraftar olmadan bu takım olmaz,başarı  gelmez,başarı gelse de anlamı olmaz” dedi.

‘ORDU MAÇINDA HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA VERELİM'

Cumartesi günü kendi sahalarında yapacakları Y.Orduspor maçının önemine de değinen Kadayıfçıoğlu,tüm yönetim olarak takımın yanında olacaklarını dile getirerek taraftarlardan tribünleri doldurmalarını istedi. Kadayıfçıoğlu,”İlk 2 maçı kazanıp 6 puana ulaştık ve lider olduk. Kupada da tur geçtik. Bu güzel bir tablo. Takım iyi hava yakaladı. Ancak önümüzde çok daha önemli engeller var. Lig uzun maraton.Önemli olan devamını getirmek ve sezon sonunda şampiyon olmaktır. Yeni Orduspor maçı çok önemli. Yönetim olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ederek maçta olacağız. Taraftarlarımızdan da tribünleri doldurmalarını istiyoruz” diye konuştu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER