TARAFTAR KAVGA İSTEMİYOR

Amedspor ve Diyarbekirspor arasında transfer nedeniyle yaşanan gerginlik ve karşılıklı açıklamaların estirdiği kaos ortamı taraftarları rahatsız ediyor. Karşılıklı açıklama yapan Azrailler,Barikat ve Direniş grupları ortak açıklama yaparak kenetlenme çağrısı yaptı,kulüplerden kavga ortamına son vermelerini istedi.

TARAFTAR KAVGA İSTEMİYOR

‘BİZ ALT LİGLERDE SÜRÜNÜRKEN,SİZ NE YAPIYORSUNUZ’

Bizler taraftar grubu olarak sürekli şehrimizin takımlarının yanında durduk ayrım gözetmeksizin birbirimize sırtımızı dayadık.Deplasmanlarda bizlere karşı ortakça yapılan saldırılara tüm taraftarımız şahit olmuştur.

Şehrimizin iki güzide takımları hak etmedikleri yerlerde alt liglerde yer almaktadır.1 milyondan fazla nüfusa sahip olan ve futbol geçmişi gayet iyi olan şehrimizin en üst ligte temsil edilmesi gerekmektedir.

Böylesine değerli taraftarlarımıza sahipken alt liglerde sürünmenin hezimetini yaşamaktayız.

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde kısır döngülerde yarışmak bize herhangi bir kazanç sağlamadığı gibi çok büyük bir tahribat yaratmaktadır.

Bizlere karşı yapilan onca düşmanlığı unutmamak gerekir.Ancak el ele vererek bu düşmanlarla baş edebilir ve ayakta kalabiliriz.Aksi bir durumda hem sportif hem^de genel anlamda başarı sağlanmayacağı gibi büyük zararlar görebiliriz.

Son dönemlerde iki kulübümüzün hoş karşılamadığımız ve gereksiz bulduğumuz tartışmaları bizleri derinden üzmüştür.

 

‘AYRIŞTIRMALARA SON VERİN’

Eğer sportif başarıyı elde etmek istiyorsak bu tür tartışmalardan uzak durmakla beraber birlikte kenetlenerek el ele vermemiz gerekmektedir.Eğer ortada yanlış bir davranış var ise bunun çözülme yeri sosyal medya değildir.Sağlıklı  iletişimle ve görüşmelerle yanlışlar rahatlıkla çözülebilir ve sonuç alınabilir.Çünkü art niyetli olan ve şehrin birliğinden rahatsızlık duyan bazı mihraklar fırsattan yararlanıp sahte hesaplarla değerli klüplerimize ağır hakaret ve küfür etme cüretini göstermektedirler.Bu tür kişilerin yaptıklarını camialarimiza yüklemek eksikliktir.

Son olarak her türlü koşulda sevdamız ve aşkımız olan takımlarımıza yürek vermiş taraftarlar olarak değerli kulüplerimize açık ÇAĞRIMIZDIR ;

Lütfen bu tür tartışma ve ayrıştırmalardan uzak durunuz.Birbirimize daha bir kentlenmeli ve sırt sırta verip birlikte hedefimize ulaşmaliyiz. 

‘BİR DAHA OLURSA BEDELİNİ ÖDERSİNİZ’

Birdaha bu tür tartışmaları fitilleyen ve şehrin taraftarları arasında husumete sebebiyet veren hangi klüp olursa olsun EN SERT TEPKİYİ ALACAĞINDAN VE HALKİMİZ TARAFINDAN BASKI GÖRECEĞİNDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN.

Bir diğer çağrımız ise taraftarlarımıza ve grup bireylerimizedir yaşanan tüm olumsuzlukları unutmaliyiz.Lütfen ayrıştırıcı ve rencide edici söz ve hareketlerde bulunmayınız.Ayrim yapmadan şehrimizin her iki kulübüne de elimizden gelen desteğin fazlasını sunmaya ihtiyacımız var.

Hiç bir grubun birbiriyle sıkıntısı olmadığı gibi gayet iyi ilişkiler içerisindeyiz .Herkesi bu  çağrımıza kulak verip üstünüze düşen gerekli olan açıklamayı ve taraftarlarımız arasında ki negatif kutuplaşmaya son vermeye davet ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER