Taraftarlar 3 Puan Sözü Aldılar

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor taraftarları, Azrailler Grubu takımlarının yapılan idmana giderek futbolculara moral aşıladılar.

Taraftarlar 3 Puan Sözü Aldılar
Spor Toto 3.lig 2. Grupta Pazar günü Diyarbakır'da oynanacak olan Derincespor karşılaşması öncesi bugün yapılan idmana giden Azrailler Grubu futbolcu ve teknik heyete tatlı ikram ederek moral verdiler.

Ligde 17 puanı olan ve 1 maçı eksik Diyarbakırspor, hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Derincespor karşılaşmasına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Kemer deplasmanında çok etkili bir ortaya koyan ve maçı 3-0 kazanan Yeşil-Kırmızılı ekip Liglerde yenilmezler arasında bulunuyor. Azrailler Grubu Başkanı Ramazan Tugay, takıma moral vermek için bugün antrenmana gelerek moral verdiklerini belirterek şunları söyledi:


"Diyarbakırspor'umuza destek olmak için bugün topluca antrenmana gelerek kendilerine tatlı ikramında bulunduk. Pazar günü Derince karşılaşması için galibiyet sözü alarak döndük. Bu ziyaretleri ara ara gerçekleştirerek takıma ve futbolculara moral aşılamak istiyoruz. Önümüzdeki haftada Amedspor idmanına giderek aynı desteği vereceğiz" şeklinde konuştu. 

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER