Taraftarlar'dan Yozgat'a Çıkarma

Spor Toto 3. Lig, 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor taraftarları yarın oynanacak Yimpaş Yozgatspor maçı için deplasman çıkarması yapmaya hazırlanıyor.Azrailler Grubu’nun organizasyonu ile bu gece yola çıkacak olan taraftarlar, Diyarbakırspor’a...

Taraftarlar'dan Yozgat'a Çıkarma
Spor Toto 3. Lig, 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor taraftarları yarın oynanacak Yimpaş Yozgatspor maçı için deplasman çıkarması yapmaya hazırlanıyor.

Azrailler Grubu’nun organizasyonu ile bu gece yola çıkacak olan taraftarlar, Diyarbakırspor’a bu önemli maçta destek vereceklerini belirtti. Tribün liderlerinden Fırat Güneş, amaçlarının şampiyonluğu hedefleyen Diyarbakkırspor A.Ş’ye destek olmak olduğunu söyledi. Güneş, “Bize her yer Diyarbakır diyoruz. Diyarbakırspor taraftarı cefakar ve fedakardır. Takımı nerede maç oynarsa oraya giderek destek verir. Yozgatspor maçında da takımımızın yanında olacağız. İnşallah centilmenlik hakim olur. Yozgatspor bizi Diyarbakır’da yendi ve alkışladık. Aynı ilgiyi onların da göstereceğine inanıyoruz. Biz spora böyle bakıyoruz. İnşallah Yozgat’tan mutlu döneceğiz” dedi.

3.Lig 3. Grubun 19. hafta maçında yarın deplasmanda Yimpaş Yozgatspor’la karşılaşacak olan Diyarbakırspor A.Ş, maç için dün karayolu ile Yozgat’a giderek Galata Çamlık otelde kampa girdi. Sarı kart cezalısı Hasan İnci ve sakatlığı bulunan Serdar Karaduman maç kadrosunda yok. 18 kişilik maç kadrosu Rıdvan Sönmez, Serkan Demirol, Ali Uçkulak, Emrah Kiraz, Gökhan Payal, Cengizhan Koç, Hüseyin Demir, Özcan Polat, Atilla Erel, Akın Alkan, Cemal Doğu, Bilal Dikici, Mustafa Kuru, Baran Basut, Ceyhun Yazar, Hüsnü Zeybekoğlu, Uğur Parlak ve Hasan Fidan’dan oluştu.

Yozgat Şehir Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçın hakemi Aydın bölgesinden Erbay Aldemir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER