TAŞDEMİR :”BAŞKA KULÜPLERLE GÖRÜŞMEK İÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN İZİN ALDIM”

Geçen sezonun ikinci yarısında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un başına geçen ve sezonun bitiminde 2015-2016 sezonu için de yönetimle prensipte anlaşan Teknik direktör İsmet Taşdemir, başka kulüplerle yaptığı görüşmelerin eleştirilmesine tepki gösterdi

TAŞDEMİR :”BAŞKA KULÜPLERLE GÖRÜŞMEK İÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN İZİN ALDIM”
 Geçen sezonun ikinci yarısında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un başına geçen ve sezonun bitiminde 2015-2016 sezonu için de yönetimle prensipte anlaşan Teknik direktör İsmet Taşdemir, başka kulüplerle yaptığı görüşmelerin eleştirilmesine tepki gösterdi. Yaptığı görüşmelerin Büyükşehir Belediyespor yönetiminin bilgisi dahilinde gerçekleştiğini belirten Taşdemir, kendisi hakkında yapılan eleştirilerin dayanaksız ve haksız olduğunu söyledi.

‘ŞARTLAR OLUŞURSA KALMAK İSTERİM’

Taşdemir, ”PTT 1.Lig’den teklif gelmesi halinde gideceğimi söylemiştim ve onlar da saygı gösterdi. Bu ligden bazı takımlarla görüşmemiz oldu ama anlaşamadık. Aynı ligdeki ve kategorideki takımlardan gelen tekliflerde de yine Büyükşehir Belediyespor ’la resmi sözleşme imzalamamış olmama rağmen kendilerinden izin aldım. Kendileri de ‘bizde belirsizlik var.Başka kulüplere gidebilirsin’ dediler. Bir olayı araştırmadan haber ve yorum yaparak insanları suçlamak doğru değil. Diyarbakır’da güzel günler geçirdim ve çalışmaya devam etmek istediğimi her zaman söyledim. Belirsizlik biterse ve şartlar oluşursa elbette devam etmek isterim. Ben ekmeğini yediğim hiçbir kente ve kulübe ihanet etmem.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER