Tek Hedef Galibiyet !

Spor Toto 2. Lig'te son haftalarda düşüş yaşayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında oynayacağı Nazilli Belediyespor karşılaşmasını kazanıp yükselişe geçmek istiyor.

Tek Hedef Galibiyet !
 Spor Toto 2. Lig'te oynadığı son 5 maçın sadece birinde galip gelebilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında konuk edeceği Nazilli Belediyespor karşılaşmasından galip ayrılıp yükselişe geçmek istiyor. Son haftalardaki performans düşüklüğü ve yaşanan puan kayıplarıyla takımdaki moral bozukluğu dikkat çekiyor. Nazilli Belediyespor karşılaşmasını çıkış maçı olarak gören teknik heyet ve futbolcular galibiyetten başka birşey düşünmüyor. Sezon başından beri sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da sakat futbolcuların iyileşmesi yüzleri güldürdü. Ligin ilk yarısında sakatlanan Ali Kurt takımla çalışmalara başlarken sakatlığından dolayı ikinci yarı hiç forma giyemeyen defans oyuncusu Mustafa Özgen ise düz koşulara başladı. Takımın önemli isimlerinden Barış Ataş'ın da Nazilli karşılaşmasından sonra takımla birlikte çalışmalara katılacağı belirtildi.

Seyrantepe Diskispor Tesisleri'nde saat 13.00'da başlayacak karşılaşmaya taraftarın ilgi göstermesi beklenirken, bilet fiyatları 5 Lira olarak belirlendi.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER