TEKNİK DİREKTÖR ÇOŞKUN DEMİRBAKAN, TAKIMINA GÜVENİYOR

Spor Toto 2.lig kırmızı gurubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Diyarbakır’a gelip tesislerinde Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan nezaretinde idmanlarına başladılar.

TEKNİK DİREKTÖR ÇOŞKUN DEMİRBAKAN, TAKIMINA GÜVENİYOR
Spor Toto 2.lig kırmızı gurubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Diyarbakır’a gelip  tesislerinde Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan nezaretinde idmanlarına başladılar.

Seyran  seyrantepedeki Teknik direktör Çoşkun Demirbakan nezaretindeki antreman koşu ve kültür fizik hareketleriyle başladı. Yeşil – Kırmızılı futbolcular daha sonra teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yaptılar. Yaklaşık 2 saat süren idman 45 derece sıcakta yapıldığı için zaman zaman duruyordu ve su molası veriliyordu.

Teknik  Direktör Çoşkun Demirbakan,idman öncesi yaptığı açıklamada, “ Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak ilk önce takımımızın eksiklerini tamamlayıp kanımca iyi bir transfer yaptık. Ardından iki etaplı süper bir kamp dönemi geçirip, hazırlık  maçları yaptık. Takımımı gördüm beğendim dahada iyi olacağı kanaatine vardım. Futbolcularımıza verdiğimiz izin sona erdi. Diyarbakır’a gelip idmanlarımıza başladık. Antremanlarımızı tesislerimizde yapıyoruz. Diyarbakır’da mevsim normallerinin üstünde sıcaklar yaşanıyor. Sabah erken ve akşam saatlerinde idmanlarımızı yapıyoruz. Şimdilik bir olumsuzluk yoktur. Ben ekibime güveniyorum. İyi işler yapacağımıza inanıyorum.  Lige iyi bir başlangıç yapmalıyız bunun için büyük bir gayret içerisindeyiz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor için deplasman ve iç sahaymış fark etmeyecek. Tüm maçlarımız galibiyet için oynayacağız “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER