TEKNİK DİREKTÖR NAMIK ALTUNSOY, “ ŞİMDİ SIRA ZARASPOR GALİBİYETİNDE “

Spor Toto 3.lig 2. Gurubu takımlarından Diyarbekirspor , hafta sonu sahasında oynayacağı Zaraspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil – Kırmızılı takım Cuma günü öğleden sonra tetislerinde maç saatine kadar tampo çekilecek.

TEKNİK DİREKTÖR NAMIK ALTUNSOY, “ ŞİMDİ SIRA  ZARASPOR GALİBİYETİNDE “
 Spor Toto 3.lig 2. Gurubu takımlarından Diyarbekirspor , hafta sonu sahasında oynayacağı  Zaraspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil – Kırmızılı takım  Cuma günü öğleden sonra tetislerinde maç saatine kadar tampo çekilecek.

Çarşımba günü sahasında oynadığı Yomdaspor maçını galibiyetiyle kapatan Yeşil – kırmızılı takımda dikkatler Pazar günü salarında oynayacakları  Zaraspor maçına çevrildi. Teknik  Direktör Namık Altunsoy, yaptığı açıklamada, “ Çarşamba günü sahamızda oynadığmız Yomraspor maçını kazandık. Rakibimizin defansıf oyunu bizi biraz zorlasada  sahadan galip ayrılmasını bildik. Diyarbekirszpor olarak ligde şuanda  7. Sıradayız. Oynadığımız 11 maçın 5’şini galibiyetle, 3 ‘nü bereberlik, 3’çünüde mağlubiyetle kapattık. 18 puanı sahibiz . Bu hafta sonu sahamızda ligin alt sırasındaki  Zaraspor ile oynayacağımız bizim açımızdan çok önemlidir. Rakibimizi küçümsemeden lağlup etmeliyiz. Hedefimiz galibiyettir. Puanımızı 21 ‘re çıkaracağımıza inanıyorum. Hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Bizim için önemli olan tek konu Pazar günü sahadan galibiyetle ayrılmaktır. Bunun için ne lazımsa onu yapacağız “ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER