TEKNİK DİREKTÖRLER, ANTRENÖRLER GÜNCELLEME KURSUNA ÇAĞRILDI

TFF D.Bakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan ve D.Bakır Bölge Baş Antrenörü Mehmet Budakın önemli açıklamalarda bulundular.

TEKNİK DİREKTÖRLER, ANTRENÖRLER GÜNCELLEME KURSUNA ÇAĞRILDI
 TFF D.Bakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan ve D.Bakır Bölge Baş Antrenörü Mehmet Budakın önemli açıklamalarda bulundular.

UEFA güncelleme kurslarına katılamayan; TFF B, TFF A ve TFF Teknik Direktör Belgesi'ne sahip antrenörler için, 1-30 Haziran 2016 tarihleri arasında son kez güncelleme kursları düzenlenecek.
TFF D.Bakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan; Güncelleme kursları için başvurular, 1 -15 Nisan 2016 tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi tff.org üzerinden yapılacak. Bu tarihlerden sonra başvuru alınmayacak.

TFF-TÜFAD işbirliğiyle 81 ilde Tüfadların belirleyeceği bir antrenör ile 2003 doğumlular U-13 il karmaları çalışmaları start alıyor.D.Bakır Bölge müdürlüğümüze bağlı,D.Bakır-Batman Mardin-Siirt-Şırnak illerinin yapacakları U-13 il karmalarının takibi sonucu belirlenecek yetenekli gençlerimizden oluşturacağımız Bölge karmamız, tarihi daha sonradan belirlenecek tarihlerde İstanbul Riva tesislerimizde Milli takım hocalarımızın gözetiminde Milli takım seçmelerine katılacaktır.

TFF Milli takımlar Bölge sorumlusu Mehmet Budakın; Bu projedeki amacımız Milli Takımlara uzun yıllar hizmet edecek yetenekli oyuncular kazandırmak ve Kulüplerimize altyapıları için iyi bir havuz oluşturmak olacaktır.
Türkiye Futbol Federasyonu Kalecilik departmanı tarafından hazırlanacak olup, Milli Takımlar kaleci antrenörü sn. Alper Boğuşlu’nun,12 Nisan tarihinde Kaleciler ve Kaleci antrenörleri için, salon ve saha pratiklerinin yeralacağı kalecilik eğitimleri ile ilgili 1 günlük seminerimiz olacaktır.Tüm kaleci antrenörlerimiz davetlidir.DSİ X.Bölge müdürlüğünde yapılacak olan seminerimiz 12 Nisan 2016 Salı günü saat 10.00-17:30 saatleri arasında olacaktır.
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER