TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ NAMIK ALTUNSOY:”TURU GARANTİLEMİŞ DEĞİLİZ”

Diyarbekirspor'umuz rövanş maçı için kente dönerken teknik direktör Namık Altunsoy rehavet uyarısında bulundu. Altunsoy,”Futbolun acı yüzü olduğunu unutmayalım. Turu garantilemiş değiliz” dedi.

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ NAMIK ALTUNSOY:”TURU GARANTİLEMİŞ DEĞİLİZ”
 Diyarbekirspor'umuz yarın  yapacağı idmanla Pazartesi günkü rövanş maçının hazırlıklarına başlayacak. Çalışmalar Pazar gününe kadar devam edecek. Rövanş maçından sonra Salı günü final maçının oynanacağı kente hareket edilecek.

Teknik direktörümüz Namık Altunsoy,tur için avantaj elde ettiklerini ancak her şeyin bitmediğini söyledi. Altunsoy,”Erken gol bulmamız motivasyonumuzu artırdı, rakibimizi ise şoke etti. Bundan iyi yararlandık. İki ayaklı maçlar için bu skor önemli bir avantaj ancak her şey bitmiş gözüyle bakamayız.Önümüzde oynanmamış bir maç daha var ve dikkatli olmak zorundayız. Futbolun acı yüzü sürprize açık oyun olmasıdır. Pazartesi gününe en iyi şekilde motive olacağız” dedi.

FUTBOLCULARIMIZDAN AÇIKLAMALAR

2 gol kaydeden Tunç Behram,önemli olanın takımın başarısı olduğunu söyledi. Golcü futbolcu,”Gol atmak elbette güzel bir duygu.Fakat esas olan takım olarak kazanmış olmamızdır. İkinci maç için avantaj sağladık. İnşallah Pazartesi günkü maçı da kazanarak finale kalacağız ve oradan da 2.Lig'e çıkacağız.” dedi.

Maçta gol atan bir diğer isim olan Emre Aktaş ise,”Maç öncesinde olumlu bir havamız vardı. Kazanacağımıza inanıyorduk. Nitekim güzel goller atarak kazandık. Bu takım şampiyon olacak.” ifadelerini kullandı.

Adliyespor Teknik Direktörü Özgün Kaya ve kaptan Murat Almış da Diyarbekirspor'un haklı bir galibiyet aldığını dile getirdiler.
Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER