TESADÜFÜN BU KADARI !

Geçen sezon Eylül ayında Muğla’nın Bodrum ilçesinde oynanan maçta kırmızı kart gören Tunç Behram,tam 1 yıl sonra bu kez Muğla’da kırmızı kart gördü. Geçen sezon rakibine hakaret ettiği için 2 maç ceza alan Tunç,bu kez rakibine dirsek attığı için 3 maç ceza aldı. Muğla’da çift sarıdan kırmızı gören Gökhan Payal ise kural gereği 1 maç ceza aldı.

TESADÜFÜN BU KADARI !
 Geçen sezon Eylül ayında Muğla’nın  Bodrum ilçesinde oynanan maçta kırmızı kart gören Tunç Behram,tam 1 yıl sonra bu kez Muğla’da kırmızı kart gördü. Geçen sezon rakibine hakaret ettiği için 2 maç ceza alan Tunç,bu kez rakibine dirsek attığı için 3 maç ceza aldı. Muğla’da çift sarıdan kırmızı gören Gökhan Payal ise kural gereği 1 maç ceza aldı.

Başkan Yapıcı’ya 100 Gün Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Diyarbekirspor’a ceza yağdırdı. Muğlaspor maçında hakem Tolga Ahmet Kalaycı’ya hakaret eden başkan İhsan Yapıcı’ya 100 gün hak mahrumiyeti cezası veren kurul, aynı maçta kırmızı kart gören futbolcu Tunç Behram’ı da 3 maçla cezalandırdı. Cezaların kulübe ekonomik maliyeti de oldu. Yapıcı için 11 bin 500 TL,Tunç Behram için bin 500 TL ve takım halinde  sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle de bin 600 TL olmak üzere toplam 14 bin 600 TL para cezası verildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER