TFF'den Diyarbakır Çıkarması

TFF yönetimi, Y.Diyarbakırspor’un şampiyonluk kupasını vermek üzere Cumartesi günü Diyarbakır’a çıkarma yapacak.

TFF'den Diyarbakır Çıkarması
TFF Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu üyesi Arif Koşar,”Yeni Diyarbakırspor’a kupasını vermek için Cumartesi günü Diyarbakır’da olacağız.” dedi. Törene siyasilerden kent yöneticilerine ve iş adamlarından spor adamlarına kadar bir çok önemli isim davet edildi.

KOŞAR ,CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Futbol Federasyonu (TFF) Yönetimi, Cumartesi günü Diyarbakır’a çıkarma yapacak. Konuyla ilgili resmi açıklama Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçlarının kura çekimindeTFF Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu üyesi Arif Koşar’dan geldi. Kura çekimini canlı yayınlayan A Haber’de konuşan Koşar,”Yeni Diyarbakırspor’u kutluyoruz. Diyarbakır’ın yeni umudu ve yüzü oldular. Geçen sezon elde ettikleri şampiyonluk için kupa vereceğiz. Bu nedenle yönetim olarak Cumartesi günü Diyarbakır’da olacağız.” dedi.

‘ÖNEMLİ BİR GÜN OLACAK’

Kupa töreni için aralarında Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker,milletvekili Cuma İçten,Vali Cahit Kıraç,Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in de bulunduğu çok sayıda siyasetçi,bürokrat,kent yöneticileri, spor adamları ve iş adamlarının hem telefonla hem de yazılı olarak davet edildiği açıklandı. Y.Diyarbakırspor Başkanvekili Mehmethan Akan,”Bu değerli isimlerin hepsine ulaşarak gerekli davetleri yaptık. Büyük bir bölümünden olumlu yanıt aldık. Kupa maçından sonra Arsinspor’la çok önemli lig maçına çıkacağız. Taraftarları ve sporseverleri de bu önemli günde Atatürk Stadı’na bekliyoruz. Kadın ve çocuklar ücretsiz olarak tribünlere alınırken,diğer taraftarlar için bilet fiyatları 3 ve 1 TL olacak.” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER