Transfer 6 İsme Emanet

Büyükşehir’de transfer komitesi 6 isimden oluşurken,tüm görüşmeleri bu komite yapacak. Daha fazla kamuoyu oluşturmak için günlük olarak basına bilgi verilmesi kararlaştırıldı.

Transfer 6 İsme Emanet
TRANSFER BUNLARA EMANET

Büyükşehir’de transfer komitesi 6 isimden oluşurken,tüm görüşmeleri bu komite yapacak. Daha fazla kamuoyu oluşturmak için günlük olarak basına bilgi verilmesi kararlaştırıldı.

ÖZYAZANLAR’LA DEVAM

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Teknik Direktör Turhan Özyazanlar ile yoluna devam etmek istiyor.
Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, bu sezon 3. ligde zorlu geçen maçların ardından şampiyon olduklarını anımsatarak, bu başarıda teknik direktör Özyazanlar'ın büyük payı olduğunu söyledi. Özyazanlar'ın çalışma yöntemleri ile spora bakış açısının kendileriyle uyuştuğunu, bu nedenle önümüzdeki sezon yine kendisiyle çalışmak istediklerini bildiren Kılavuz, genel kurulun ardından seçilen yönetim kurulunun yaptığı toplantıda Özyazanlar ile görüşme kararı aldığını kaydetti.

İŞTE TRANSFER KOMİTESİ

Yeni yönetimin yaptığı toplantıda ayrıca transfer komitesi oluşturduğunu, komitede kendisinin yanı sıra yöneticiler İhsan Uğur, Cemal Doğrul, Ramazan Karaşin, Abidin Kaptaş ve Metin Aslanboğa'nın yer aldığını ifade eden Kılavuz, şöyle konuştu:"Transfer komitesi olarak ilk önce teknik direktör Turhan Özyazanlar ile görüşeceğiz. Özyazanlar ile tekrar anlaşacağımıza inanıyorum. Bu hafta içerisinde kendisiyile yapacağımız görüşmede büyük olasılıkla anlaşmaya varıp, sözleşme imzalayacağız. Daha sonra Özyazanlar'ın talebi doğrultusunda oyuncu transferlerine başlayacağız.

‘ÇOK TRANSFER YAPMAYIZ’


Transfer çalışmalarında takıma yararı olacak oyuncuları alacağız. Belirlediğimiz bazı isimlerle temasa bile geçtik. Bu sezon 6-7 oyuncu almayı planlıyoruz. Oyuncularımız çok kaliteli oldukları için bir üst ligde de oynayacak kapasitedeler. Bu nedenle çok sayıda oyuncu almak istemiyoruz. Transfer için uzun bir süremiz var. Bu nedenle acele etmeyeceğiz ve ince eleyip, sık dokuyacağız. Gelecek sezon da şampiyonluk hedeflediğimiz için güçlü bir ekip oluşturmalıyız. Bunun için gereken transferleri yapacağız."

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2013, 18:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
samet karol
samet karol - 11 yıl Önce

olması gerekende buydu korkuyordum ki kadronun tamamı dağıtılır sil baştan takım kurulur ve sonuç hüsran
unutmayın ki bayrampaşa geçen seneki kadroyunun üstüne 3-4 takviye yaparak play off lara kaldı

SIRADAKİ HABER