Transferler Devam Edecek

Transferde şu ana kadar 7 futbolcuyu renklerine bağlayan Diyarbekirspor, 4 transfer daha yaparak kadrosunu tamamlamak istiyor. Umut Dilek’e verilen 4 aylık cezanın kaldırılması için eski kulübü Kemerspor 2003 ile görüşmeler devam ediyor.

Transferler Devam Edecek
 Kimler Geldi,Kimler Kaldı,Kimler Gitti?

Kırklarelispor’dan Saffet Gurur Yazar,Afjet Afyonspor’dan Emre Pehlivan ve Tugay Adamcıl,Bursa Karacabey Birlikspor’dan Sedat Dursun,Sakaryaspor’dan Fikret Topaloğlu ve Sarıyer’den Erkut Keskin’i transfer eden Diyarbekirspor’da iç transferde ise kaleciler Turgut İhsan Kirveli,Gökhan Yenigün,Gökhan Köseoğlu,Osman Bayrak,Aykut Çift,Emre Tosun,İbrahim Has,Fatih Ergen,İmdat Kılıç,Mustafa Aydoğdu takımda kaldı. Emrah Kiraz,Ercüment Balıkçı,Yakup Alkan,Tugay Kırcalı,Necati Yakuplar,Arda Havar,Muhammed Akarslan,Mehmet Özdıraz  ve Taner Yıldız takımdan ayrılan isimler oldu.

 

Umut İçin Gözler Kemerspor’da


Vedat Budak,Abdullah Çetin ve Yusuf Yağmur’un da takımdan ayrılması bekleniyor. Geçen sezon eski kulübü Kemerspor 2003’ten tek taraflı şekilde sözleşmesini feshederek ayrılan ve bu yüzden haksız bulunarak TFF’den 4 ay ceza alan Umut Dilek, takımla kampa katıldı ancak durumu belirsiz. Diyarbekirspor, sorunu çözmek için Kemerspor 2003 yönetimi üzerinden girişimlere devam ediyor. Kemerspor 2003 kulübünün TFF’ye başvurarak şikayetini geri  çekmesi halinde ceza kalkmış olacak.

 

Yolspor’un Genç Futbolcusu Kampta

Diyarbekirspor’un devam eden Ankara Kızılcahamam’daki kampında genç bir isim de dikkat çekiyor. Diyarbakır’ın BAL temsilcilerinden Yolspor’da forma giyen  21 yaşındaki Bünyamin Yürür,kamp çalışmalarında gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor. Bünyamin’le profesyonel sözleşme imzalanması bekleniyor.


Bu arada Diyarbekirspor,4 transfer daha yaparak kadrosunu tamamlamak istiyor. Bu konuda çalışmaların devam ettiği belirtiliyor.


Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2018, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER