TRT KÜRDİ EFSANE GOLÜ YAYINLADI,SOSYAL MEDYA YIKILDI

Amedspor’a Sarıyer karşısında son dakikada kritik galibiyeti getiren golü kaydeden Burak Taşdemir’in muhteşem röveşata golü büyük yankı uyandırdı. TRT Kürdi tarafından yayınlanan efsane golün görüntüsü medyada izlenme ve paylaşılma rekoru kırdı.

TRT Kürdi Farkıyla

Sadece Yeni Diyarbakır Stadı’nın değil belki de Türkiye liglerinde bu sezonun ve son yılların en unutulmaz gollerinden biri oldu. Muhammed Burak Taşdemir’in Sarıyer maçının 90+3.dakikasında attığı muhteşem röveşata golü sosyal medyada izlenme ve paylaşılma rekoru kırdı.

Geçen sezon Amedspor’a transfer olan Burak ise golden sonra adeta kendinden geçti. Maçın ardında tüm tribünleri dolaşarak harika golü taraftarlarla beraber kutladı.

Yeni Statta Kayıp Yok

Amedspor’a Yeni Diyarbakır Stadyumu’nun uğuru devam ediyor. Amedspor, şu ana kadar burada oynadığı 4 maçı da kazanırken hiç puan kaybetmedi.

Samsunspor’dan sonra bir başka şampiyonluk adayı Sarıyer’i de yıkan Amedspor, maçlarını ortalama 15 bin taraftarla oynayarak büyük destek görüyor. Taraftarlar da yeni stada heyecan ve renk katmış durumda.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 01:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER