TRT KURDİ’DE FUTBOL BAYRAMI

TRT Kurdi’de Futbol Bayramı

TRT KURDİ’DE FUTBOL BAYRAMI
 TRT Kurdi’de Futbol Bayramı

TRT Kurdi,bu hafta bölge takımlarından 2’sinin maçlarını naklen yayınlayacak,5 maçın ise geniş özeti ekrana getirilecek. Bölgedeki sporseverlerin gözü kulağı Pazar günü bu ekranda olacak.

 

Malatya Ve Elazığ’ın Maçları Naklen

TFF 1.Lig,2.Lig ve 3.Lig’de mücadele eden Doğu ve Güneydoğu takımları önemli maçlar oynama devam ediyor. Bölge futbolunun sesi olan  ve bu alanda hem Türkiye’de hem dünyada ilki başaran TRT Kurdi ise bölge takımlarının maçlarını ekrana getirmeyi sürdürüyor. Bu hafta TFF 1.Lig lideri Evkur Yeni Malatyaspor’un 5 Mart Pazar günü deplasmanda Balıkesirspor ile TFF 1.Lig’de zor günler geçiren Elazığspor’un 4 Mart Cumartesi günü kendi sahasında Göztepe ile yapacağı maçlar canlı yayınlanacak. Her iki maç da saat 16.00’da başlayacak.

 

2 Maç Naklen,Diğer Maçlar İçin Geniş Özet

Pazar akşamlarının klasiği Futbol Hereme Taybet programı da yine yoğun bir gündemle ekrana gelmeye hazırlanıyor. TFF 1.Lig’de Balıkesirspor-Evkur Yeni Malatyaspor,Elazığspor-Göztepe, Şanlıurfaspor-Adana Demirspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Mersin İdman Yurdu,2.Lig’de Keçiörengücü-Amed Sportif Faaliyetler,3.Lig’de Van Büyükşehir Belediyespor-Kızılcabölükspor,Cizrespor-Sancaktepe Belediyespor,Diyarbekirspor-Baysal İnşaat Düzyurtspor ve 12 Bingölspor-Maltepespor maçları geniş özeti ekrana getirilmesi planlanıyor. Bu maçlar için Futbol Federasyonu’ndan izin alındığı kaydedildi.

 

2.Lig ve 3.Lig  İçin Canlı Yayın Talebi

Mehmet Yılmaz Bay’ın sunduğu,Barış Kezer ve Saffet Azbay’ın da yorum ve analizler yaptığı Futbola Hereme Taybet (Bölge Futbolu Özel) programı her Pazar saat 22.30’da TRT Kurdi’de canlı yayınlanıyor. Bölgede büyük ilgi gören programa her hafta izleyiciler de mesajları ile katılıyor. Bölge takımlarına gönül veren sporseverler,TRT Kurdi’den 2.Lig ve 3.Lig’deki önemli maçları canlı yayınlamasını da istiyor. Bu konuda yoğun bir talep oluşmuş durumda. Gözler TRT Kurdi yönetiminde.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2017, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER