TRT KURDİ'DEN BİR HİZMET DAHA

Yaptığı yayınlar ve programlarla Doğu ve Güneydoğu'da sporun sesi,gözü ve kulağı olan,yurt içinde ve yurt dışında defalarca ödüller alan TRT Kurdi spoorda önemli bir olaya daha imza atıyor. TRT Kurdi,Diyarbekirspor-Sakaryaspor finalini hem Türkçe hem Kürtçe yayınla ekrana getirmeye hazırlanıyor.

TRT KURDİ'DEN BİR HİZMET DAHA
 Bölge sporuna verdiği destekle bilinen ve bu vizyonundan dolayı Doğu ve Güneydoğu’da her geçen gün rağbet patlaması yaşayan TRT Kurdi,Diyarbekirspor ile Sakaryaspor arasında 14 Mart Pazar günü saat 15.00’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak 3.Lig 3.Grup Play-Off finali için tatlı bir hazırlık içinde. Maçın naklen yayını için Futbol Federasyonu ve iki kulüple anlaşma aşamasına gelen TRT Kurdi,maçı hem kürtçe hem de Türkçe yayınlayarak çift dilli yayın gerçekleştirmeyi planlıyor. Naklen yayınla ilgili resmi açıklamanın yarına kadar yapılması bekleniyor.

Bu arada TRT Kurdi’nin B.B Erzurumspor-Amedspor maçını da naklen yayınlamak istediği ancak yapılan tüm girişimlere rağmen B.B Erzurumspor yönetiminin çeşitli gerekçelerle buna izin vermediği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 01:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER