TRT KÜRDİ'DEN BÖLGE FUTBOLUNA HİZMETE DEVAM..

Dünyanın ve Türkiye'nin Kürtçe canlı maç yayını yapan ilk televizyon kuruluşu olan TRT Kürdi maç yayınlarına devam ediyor

TRT KÜRDİ'DEN BÖLGE FUTBOLUNA HİZMETE DEVAM..
 Dünyanın ve Türkiye'nin Kürtçe canlı maç yayını yapan ilk televizyon kuruluşu olan TRT Kürdi maç yayınlarına devam ediyor.

Bu sezon 2.Lig ve 3.Lig'de mücadele eden takımların bir çok müsabakasını naklen ekrane getirerek sporseverlerin takdirini toplayan TRT Kürdi,bu hafta sonu yine önemli bir maçı ekrana getirecek.

Özellikle Doğu ve Güneydoğulu sporseverlerin umudu haline gelen TRT Kürdi,3.Lig 1.Grup'ta 7 haftadır yenilmeyerek adım adım zirveye yaklaşan Batman Petrolspor ile lider Manisa Büyükşehir Belediyespor arasındaki önemli 90 dakikayı canlı olarak ekrana getirecek.

Batman 16 Mayıs Stadı'nda Pazar günü saat 13.00'da başlayacak maçı futbolseverler Kürtçe ve Türkçe olmak üzere çift dilli yayınla izleyebilecek.

TRT Kürdi, bu sezon Menemen Belediyespor - Amed Sportif Faaliyetler, Şanlıurfaspor - Niğde Belediyespor, Eyüpspor - Amed Sportif Faaliyetler, Van Büyükşehir Belediyespor - Diyarbekirspor ve Cizrespor - Çorum Belediyespor maçlarını canlı yayınladı.  

2.Lig ve 3.Lig maçlarının geniş özetini de yayınlayarak programlar yapan kanal,zaman zaman Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçlarını da yayınlayarak özellikle doğu ve güneydoğuda ilgi ile izleniyor.
Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER