TRT  KURDİ’DEN CANLI MAÇ YAYINI MÜJDESİ

2.Lig,3.Lig ve Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde önem taşıyan maçlar bundan önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da TRT Kurdi’de canlı olarak ekrana getirilecek. 28 Ağustos Pazar günü oynanacak Isparta 32Spor-Amedspor karşılaşması canlı yayınlanacak.

TRT  KURDİ’DEN CANLI MAÇ YAYINI MÜJDESİ

2.Lig,3.Lig ve Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde önem taşıyan maçlar bundan önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da TRT Kurdi’de canlı olarak ekrana getirilecek.

Ev sahibi kulüplerin izin verdiği karşılaşmalar kanal tarafından futbolseverlere ulaştırılarak alt liglerin izlenmesi sağlanacak.

Canlı yayınlanan karşılaşmalar şehirlerin tanıtımına önemli katkılar sağlarken, kulüpler de yayınlar sayesinde saha içi reklamları alarak gelir elde etmeyi planlıyor. Teknik adamlar, futbolcular ve hakemler de maçların canlı yayınlanmasını motivasyon açısından önemli buluyor.

İlk Haftada Isparta 32Spor-Amedspor Maçı Canlı Yayınlanacak

TFF 2.Lig’de ilk hafta maçları 28 Ağustos Pazar günü yapılırken, TRT Kurdi’den Diyarbakırlı ve Ispartalı futbolseverlere maç yayını müjdesi geldi.

Isparta Atatürk Stadı’nda Pazar günü saat 20.00’da başlayacak Isparta 32Spor-Amedspor karşılaşması TRT Kurdi tarafından canlı olarak ekrana getirilecek. HD yayın kalitesiyle ekrana gelecek maç Kürtçe ve Türkçe olmak üzere çift dilli anlatımla yayınlanacak.

TRT Kurdi’nin maç yayını haberi futbolseverler arasında sevinçle karşılandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER