TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Şube Başkanları toplantısı Antalya'da yapıldı.

Diyarbakır Tüfad Şube başkanı A.samet Karakaş'ın da katıldığı toplantıya 56 şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 gün boyunca devam eden toplantılarda bir takım etkinliklerde yapıldı.

TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Şube Başkanları toplantısı Antalya'da yapıldı.
 Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) 50. Yıl kapsamında Manavgat Belediyesi öncülüğünde düzenlediği 'Olgunlar Futbol Turnuvası' gerçekleştirildi
ÜNLÜ HOCALAR DA KATILDI 
Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Atatürk stadyumunda gerçekleşen Şöhretler Karması ile Manavgat Karması arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf konuk şöhretler oldu. Yoğun ilginin yaşandığı karşılaşmayı TÜFAD Başkanı İsmail Dilber, eski ünlü antrenörler Tınaz Tırpan, Metin Türel, Fethi Demircan, Nevzat Güzelırmak ve Özkan Sümer de izledi. 

350 ANTRENÖR YER ALDI 
TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber "Yöre olarak sporla iç içe olan Manavgatlıların samimi ve sıcacık ilgisi beni ve buradaki herkesi memnun etti" diyerek heyecanını dile getirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise "Manavgat ilçemiz için, spor yapan bir gençlik için uğraşıyoruz. İlçemizi futbolla bütünleştirmek gibi güzel bir hayalimiz var" dedi. 

GOLLER KRALLARDAN 
Şöhretler karmalarının maçını eski hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetti. Bol kahkahalı geçen karşılaşmayı 4-2 kazanan Şöhretler Karması'nın gollerini 10 ve 15'inci dakikalarda Fatih Tekke, 25 ve 55'inci dakikalarda Tanju Çolak kaydederken, Manavgat Karması'nın gollerini 28'inci dakikada penaltıdan Hasan Şen, 49'uncu dakikada Yılmaz Özmere kaydetti.

TÜFAD ŞUBELERİ Olgunlar Turnuvasıda Yapıldı

20 Tüfad Şubesinin oluşturduğu bir turnuvada düzenlenerek Tüfad üyesi Antrenörler ve Futbolcularda hünerlerini gösterdi. Side'de bulunan Sueno Otelde gerçekleşen Turnuvanın finalinde Ankara TÜFAD Kayseri TÜFAD takımını yenerek şampiyon oldu. Toplantının kapanışıda yine aynı otelde yapılan ödül töreni ve kapanış yemeğinin ardından tamamlandı.

TÜFAD Diyarbakır Şube Başkanı A.Samet KARAKAŞ yaptığı değerlendirmede burada ilimiz ve bölgemiz adına bulunmaktan son derece mutluyuz. Yaptığımız toplantılarda antrenör gelişimi ve sorunlarını konuştuk. TÜFAD olarak üyelerimizin gelişimi ve etkileşimi konusunda bazı kararlar aldık çok verimli görüşmelerimiz oldu bu sebeple çok olumlu bir organizasyon gerçekleşti dedi.
Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER