TÜFAD'tan Şampiyona Plaket

TÜFAD Diyarbakır Şube Başkanı Samet Karakaş ve dernek yöneticileri,Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz’ı ziyaret ederek şampiyonluk için hem tebrik etti, hem de plaket verdi.

TÜFAD'tan Şampiyona Plaket

TÜFAD Diyarbakır Şube Başkanı Samet Karakaş ve dernek yöneticileri,Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor  Kulüp Başkanı Metin Kılavuz’ı ziyaret ederek şampiyonluk için hem tebrik etti, hem de plaket verdi.

Başkan Kılavuz,spor taban birliklerinin çözüm sürecine olan yaklaşımlarını sevindirici bulduklarını,sürecin sonuca varacağına inandıklarını ve kendilerinin de her platformda bu durumu dile getirdiklerini söyledi.

‘BUNDAN SONRA DEZAVANTAJLARIMIZ OLACAK’

Gelişen yeni siyasal gündemle sporun tüm renkleri, dilleri ve kültürleri bir araya gelmesi adına önemli bir fırsatın  yaratıldığını belirten Kılavuz, kulüp yönetmede şeffaf ve demokratik bir yöntem izlediklerini ifade ederek,”Şampiyonlukta teknik heyetin,futbolcuların,taraftarın,spor taban birliklerinin,basın emekçilerinin,taraftarların;kısaca herkesin katkısı var. Tek başımıza ulaştığımız bir sonuç değil. Bundan sonrası daha önemlidir. Siyasal ve ekonomik olarak dezavantajlarımız var. Bunlar her zaman karşımıza çıktığı gibi bundan sonra da engel olarak çıkacaktır. Bunu aşmak için camia olarak,şehir olarak beraber hareket etmemiz lazım.” dedi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2013, 20:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER