TUNÇ MURAT BEHRAM 2.YARIDA İDDİALI

Spor toto 3.lig kırmızı gurup takımlarından Diyarbekirspor’un başarılı genç golcüsü Tunç Murat Behram “ Ligin ikinci yarısında gol konusunda iddialıyım “ dedi

TUNÇ MURAT BEHRAM 2.YARIDA İDDİALI
 Tunç Murat, yaptığı açıklamada, “Gol yollarında sıkıntı yaşamayacağız” Diyarbekirspor’un gol yollarındaki başarılısı   Tunç Murat Behram bulundu. 23 Aralık 2015 Çarşamba 14:11 15 0 Geçen sezon oynanan play off maçında yaşanan olaylardan sonra 6 maç ceza alan ve ligin ilk 6 maçında forma giyememamiştim.Daha sonra cezam bittikten sonra gördüğüm kırmızı kartla 2 maç daha ceza almıştım.

 Ligin ilki devresinde 8 maç takımdan uzak kalmıştım. Buna rağmen oynadığım maçlarda attığıl kritik gollerle takımını sırtlamaya çalıştım, çünki bu benim görevim. Şampiyonluk yolunda ikinci devre gol yollarında sıkıntı yaşamayacağımıza inanıyorum.Takımım Diyarbekirspor ilk 6 maçta önemli puanlar kaybetti.  İkinci devrede bütün maçlarda forma giymek için canla başla mücadele edeceğim.  Oynadığım maçlarda atacağım goller ve yapacağım asistlerle takımıma şampiyonluk yolunda önemli puanlar kazandıracağıma inanıyorum. Bu konuda kendime sonsuz güveniyorum. Taraftarlımızdan ligin ikinci yarısında süper destek bektliyoruz. Lig sonunda ipi gögüsleyerek onları mutlu edeceğiz. Söz veriyorum.” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER